Vizioneaza filme online

Sicko (2007) – filme online

O nominalizare Oscar.

Un documentar ce compară sistemul de sănătate american cu cel al altor ţări. Filmul include povesti terifiante despre organizaţiile americane de întreţinere a sănătăţii.

Sistemul de sănătate al Americii este defectuos şi are multe decese pe conştiinţă; cam asta spune filmul autorului “Fahrenheit 9/11” sau “Bowling For Columbine”. Începând cu prezentarea câtorva victime ale acestui sistem, a câtorva care profită de pe urmă acestui sistem, dezbateri pe tema dreptului deţinerii şi uzului de arme de foc, filmul trece într-o manieră satirică, dar gravă prin țări cu sisteme de sănătate universale ca Franţa, Marea Britanie sau Anglia. Cea mai “touching” e ultima parte în care facem cunoştinţă cu cei care au ajutat voluntar la acţiunile de salvare şi degajare a spaţiului în urma incidentelor din 11 septembrie, oameni cu statutul binemeritat de Eroi, în prezent bolnavi din cauza inhalării de gaze toxice în timpul intervenţiilor. În propria ţara ei nu găsesc îngrijire şi sprijin nicăieri, aşa că sunt aduşi în ţara în care era cel mai puţin probabil să îi ajute cineva, fiind americani – Cuba.

IMDB : 8,1

Tags: , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to Sicko (2007) – filme online

 1. Norbert a comentat: 28/11/2016 ora 22:24

  Interesant . Si eu care credeam ca America este visul fiecaruia dintre noi . Pacat . Felicitari Angliei si Frantei . Merita vazut documentarul acesta .

 2. vasile romeo a comentat: 27/09/2015 ora 02:00

  sa nu fim carcotasi, in romania nu mi-as dori niciodata sa se imtample ca in usa , sa nu ne puna dracu sa luam numai lucrurile proaste de la altii, serviciul de asistenta rapida SMURD se comporta super ok, oricum , te ingrozesti cand vezi americanii tratandu-si conationalii in halul asta , dracu sa-l ia de profit , cat de mare il vor frate, unii nu se mai satura

 3. marko a comentat: 19/08/2015 ora 12:04

  …in romania se moare la fel de sigur si asigurat ca si neasigurat…pur si simple!

 4. anna a comentat: 14/08/2015 ora 18:07

  Au inceput si la noi cu contributia pentru pensia privata!!Si sa nu uitam de marele fiasco al companiilor de asigurari!Daca nu platim noi….ei de unde pot fura???

 5. ems a comentat: 09/08/2015 ora 21:57

  Asa ca… ar trebui sa fiti mai multumiti ca traiti in Romania

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *