Vizioneaza filme online

Sideways (2004) – filme online

Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, 2 premii şi 5 nominalizări Globul de Aur.

Miles este un scriitor ratat dezamăgit de sine şi de realizările lui. Divorţat de soţie şi ajuns profesor de engleză la o şcoală din San Diego acesta ia decizia să meargă cu prietenul său Jack, un actor mai puţin cunoscut, într-o călătorie în ţinutul podgoriilor din California. Având în vedere că prietenul său urmează să se căsătorească săptămâna următoare, Miles vrea ca în această excursie să petreacă mai mult timp împreună jucând golf şi bând vin, pe când Jack vrea să profite cât mai mult de ultima lui săptămână în calitate de burlac şi să se culce cu cât mai multe femei.
La scurt timp de la sosire, cei doi se cazează la Windmill Inn şi merg mai apoi la restaurantul preferat al lui Miles unde le întâlnesc pe chelneriţa Maya şi pe Stephanie, o angajată a unei vinării. Din cauză că Jack se angajează într-o aventură cu Stephanie, Miles, care la rândul lui are o aventură cu Maya, ajunge la concluzia că vacanţa pe care o plănuise nu va ieşi tocmai cum a vrut. Cei doi vor avea parte de o săptămână lungă, nelipsită de evenimente.

IMDB : 7,6

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

2 Responses to Sideways (2004) – filme online

 1. c a comentat: 07/09/2016 ora 22:11

  excelent pt. cine cunoaste calitatea unui film bun

 2. Daniel a comentat: 13/04/2016 ora 00:11

  Unul din cele mai bune filme ale anilor 2000, probabil cel mai bun film al lui Paul Giamatti si probabil cel mai bun film regizat de Alexander Payne.
  Un film recomandat celor peste 30 de ani, as zice, o comedie cu accente realistice, cu siguranta o poveste foarte reala pentru multi dintre noi.
  Actori buni, decor foarte bun (California cu soarele sau si cu podgoriile sale), dialoguri excelente.
  Superfilm!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *