Sideways (2004) – filme online

Sideways (2004) – filme online

Vezi trailer
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, 2 premii şi 5 nominalizări Globul de Aur.

Miles este un scriitor ratat dezamăgit de sine şi de realizările lui. Divorţat de soţie şi ajuns profesor de engleză la o şcoală din San Diego acesta ia decizia să meargă cu prietenul său Jack, un actor mai puţin cunoscut, într-o călătorie în ţinutul podgoriilor din California. Având în vedere că prietenul său urmează să se căsătorească săptămâna următoare, Miles vrea ca în această excursie să petreacă mai mult timp împreună jucând golf şi bând vin, pe când Jack vrea să profite cât mai mult de ultima lui săptămână în calitate de burlac şi să se culce cu cât mai multe femei.
La scurt timp de la sosire, cei doi se cazează la Windmill Inn şi merg mai apoi la restaurantul preferat al lui Miles unde le întâlnesc pe chelneriţa Maya şi pe Stephanie, o angajată a unei vinării. Din cauză că Jack se angajează într-o aventură cu Stephanie, Miles, care la rândul lui are o aventură cu Maya, ajunge la concluzia că vacanţa pe care o plănuise nu va ieşi tocmai cum a vrut. Cei doi vor avea parte de o săptămână lungă, nelipsită de evenimente.

IMDB : 7,6

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net