Sinbad: Legend of the Seven Seas – Sinbad: Legenda celor Şapte Mări (2003) – filme online

Sinbad: Legend of the Seven Seas – Sinbad: Legenda celor Şapte Mări (2003) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI

Sinbad: Legend of the Seven Seas – Sinbad: Legenda celor Şapte Mări (2003) – filme online

6.7
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

12 comentarii

Brad Pitt, Catherine Zeta-Jones, Michelle Pfeiffer, Joseph Fiennes şi Dennis Haysbert asigură vocile pentru personajele filmului de animaţie Sinbad: Legenda celor Şapte Mari.

Sinbad (Brad Pitt), cel mai cunoscut şi mai îndrăzneţ proscris ce navighează pe cele Şapte Mari, a căutat toată viaţa încurcăturile şi, în sfârşit a primit un răspuns pe măsură. Acuzat de furtul Cărţii Păcii, una din comorile cele mai de preţ de pe planetă, Sinbad are o singură şansă de a găsi şi înapoia cartea, altfel Proteus, prietenul său cel mai bun (Joseph Fiennes) va muri. Sinbad decide să nu accepte această provocare şi pleacă spre paradisul reprezentat de insulele Fiji.

Marina (Catherine Zeta-Jones), frumoasa logodnică a lui Proteus, fuge pe corabia lui Sinbad, hotărâtă să-l determine pe Sinbad să-şi îndeplinească misiunea de a salva viaţa lui Proteus. Acum Sinbad va dovedi cât de înverşunat poate fi. Niciodată nu e bine când te confrunţi cu Eris (Michelle Pfeiffer), zeiţa haosului. Eris îşi confirma reputaţia trimiţând creaturi monstruoase şi forţe ale naturii pentru a-l împiedica pe Sinbad. Nu lipseşte trădarea, atunci când Spike, câinele lui Sinbad, trece de partea adversă. Echipajul decide că e mai bine să primească ordine de la Marina decât de la Sinbad, insultându-l astfel pe stăpânul corabiei.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016) - filme online
    Operator (2016) - filme online
    Suburbicon (2017) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net