Sisi (2009) – filme online

Sisi (2009) – filme online

Vezi trailer
6.6
NOTA IMDB
6.1
NOTA USERI
6.6
NOTA IMDB
6.1
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

15 comentarii

Trimite filmul

Filmul narează viaţa Elizabetei de Baviera, cunoscută şi ca Prinţesa Sisi, începând cu anul 1854, anul căsătoriei sale cu Franz Joseph al Austriei şi până în anul 1867.
Din punct de vedere al rangului, Sisi era nepotrivită pentru împărat, fapt pentru care curtea vieneza a judecat-o mult timp. Însă, Sisi și cu Franz erau veri așa ca le-a trebuit dispensa papei, care le-a fost acordată.
Elisabeta a devenit cu timpul o persoană foarte populară în Ungaria, deoarece a luptat pentru libertatea acestei țări.Înclinațiile ei către această țară proveneau de la profesorul ei de istorie de origine maghiară, care a jucat un rol foarte important în opiniile politice ale împărătesei.
Elisabeta, ca om politic, a luptat pentru Ungaria. În activitatea diplomatică era excelentă, Ungaria era prioritatea ei și avea o mână de fier. În mod surprinzător pentru o împărăteasă, Elisabeta credea în republică, considerând-o mai bună decât imperiul.

Anul lansarii: 2009
Distributie:

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Partea I-a
Partea a II-a

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

15 comentarii
 1. Lord | 2014-11-17

  Vazind filmul acum parca o regasesc in mod imaginar desigur in palatul ei din insula Corfu si in gradina sa splendida vizitata de mine in vara ce a trecut .O perioada istorica romantica si un prezent dominat de tehnica si instrainare.

 2. stela | 2014-10-08

  este frumos si asta ,dar cel vechi respecta mai mult evenimentele din viata ei si istoria ,este mai aproape de intamplari ,cineva mai jos spunea ca actorii au fost alesi cu fizionomii aproape de real , e nu e chiar asa ,in cel vechi cu Romy Shnaider sunt mai aproape de adevar , mai ales Franz Joseph , cu perciunii si mustatile alea mari , vizitati Schonnbrun-ul si va veti convinge , Sissi datorita intrigilor de la palat si a soacrei care era o acritura ceea ce a devenit si ea spre maturitate ,se retragea pt. liniste la palatul din insula Corfu

 3. stela | 2014-10-08

  mi-a placut si asta ,dar cel vechi respecta mai mult viata lor si istoria , de ex. in asta nu se spune ca datorita intrigilor de la palat si a soacrei ei ,Sissi se retragea adeseori la palatul din insula Corfu , soacra ei era o acritura ceea ce spre maturitate devenise si Sissi ,celalalt film arata si moartea lui Rudolf,oricum este un film frumos care merita vazut

 4. lisa | 2014-08-30

  superb!!!! cateva exagerari dar in rest super…merita sa l vizionati !! nota 10+

 5. m | 2014-07-27

  un film exceptional 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

 6. m | 2014-07-27

  un film exceptional;vizionati-l ,este superb. 😆 😆 😆 😆

 7. ellena | 2014-07-06

  Si eu am vazut filmul netradus, in italiana , cu toate ca nu vorbesc limba. Ma bucur ca acum pot sa il inteleg cap-coada . Multumim!

 8. peter | 2014-06-28

  un-i rau filmul ,dar il prefer pe cel din 1955,1956, 1957 cu romy schnider.de istorie …lasa de dorit ,ma bucur ca-i artistic.

 9. anca | 2014-06-28

  fara cuvinte superbbbbbbb :* 😉 🙁 :mrgreen: 😆 😕

 10. OSCAR | 2014-06-27

  Un film italian care reflecta povestea Austriei si imperiului Austro-Ungar.
  O Sissi reusita care starneste emotia celui care se uita!
  Putina istorie nu strica! Daca nu am invatat din carti,din filmul de fata cu siguranta veti cunoaste in intregime povestea printesei Sissi,cea iubita de popor!
  O poveste care are aceleasi coordonate ca si in celelalte curti regale!
  Printesele tes povesti frumose..de o sensibilitate aparate iar printii si imparatii duc duritatea imperiului!
  nota 8

 11. Cata | 2014-06-27

  Un film superb,il recomand cu toata increderea 🙂

 12. me | 2014-06-25

  Superb!

 13. Rodica | 2014-06-24

  Foarte frumos film, merita urmarit cu toata atentia!
  Multe multumiri pentru “FilmeHD”!

 14. Issis | 2014-06-23

  Multumesc pentru acest film.L-am mai vazut insa netradus.In comparatie cu cel din `55,este mult mai bine realizat,cu mai multe evenimente importante din perioada imparatesei.Extra film.Actorii foarte bine alesi,cu fizionomii foarte aproape de real,coloana sonora si regie,excelente.INSA APLAUZELE SUNT PENTRU FILMEHD PENTRU CA NE-A DAT SI ACEST FILM.Ar fi bine daca ati difuza si filmul “Kronprinz Rudolf”,fiul lui Sissi,productia noua.
  Tot respectul pentru Filme HD.

 15. daniela | 2014-06-23

  ma bucur f mult ca in sfarsit ati pus si filmul acesta!:) il ador, iar actrita e superba si joaca foarte bine, pacat ca nu a ajuns inca si in SUA, ca mult alte actrite italiene

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Cha-i-na-ta-un (2015)
The Place (2017) - Localul
Killing Eve (2018) - Obsesia Evei - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!