Sister Act (1992) – filme online

Sister Act (1992) – filme online

Vezi trailer
6.3
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
6.3
NOTA IMDB
1.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

2 nominalizări Globul de Aur.

Deloris (Whoopi Goldberg) are o legătură cu şeful Mafiei, Vince LaRocca (Harvey Keitel). Cariera ei de cântăreaţa în Las Vegas nu are nici un viitor, iar Vince nu are de gând să divorţeze de soţia lui pentru ea. Aşa că Doloris decide să se despartă de el. Ea este însă martora unei crime comandate de Vince şi decide să ceară ajutorul poliţiei. Aceştia o ascund într-un loc la care Vince nu s-ar gândi: o mănăstire. Aici se împrieteneşte cu măicuţele Mary Robert, Mary Lazarus şi Mary Patrick. După ce Maică Superioară afla că Deloris a fugit de la mănăstire pentru a merge la un club de noapte, ordonă ca ea să facă parte din galeria corului bisericii. Dolores transformă corul într-o modernă formaţie de muzică. Succesul corului este foarte mare. Tocmai acest succes îi va aduce lui Deloris numeroase probleme. Va reuşi în cele din urmă Vince să o găsească pe Deloris?
Succesul acestei comedii savuroase este asigurat cu siguranţă şi de prezenţa consacratei actriţe Whoopi Goldberg în distribuţie. Personajul Deloris este jucat magistral de Whoopi. Scenele amuzante în care se îmbină acţiunea şi comedia, fac ca acest film să fie considerat de unii dintre critici că find cea mai bună comdie a începutului anilor ’90.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Server 3

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  7 comentarii
  1. andreea 25 | 2015-03-08

   chiar mia placut.

  2. lory | 2014-10-05

   Cam miroase a blasfemie filmul asta. Calugaritele sunt miresele lui Hristos. Asemenea destrabalari in casa Domnului sunt un pacat.

  3. dragos | 2014-07-21

   un film de nota 10! buna treaba admin!

  4. STELIADE | 2014-07-14

   TOATE FILMELE VECHII SUNT FRUMOASE , FELICITARII !

  5. andreea | 2014-05-18

   un film f frmos merita vaz a nus cata oara este :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

  6. boby | 2014-05-12

   o placere sa-l revad……

  7. csm | 2014-05-06

   :fhd:

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net