Sister Act 2: Back in the Habit (1993) – filme online

Sister Act 2: Back in the Habit (1993) – filme online

Vezi trailer
5.4
NOTA IMDB
8.3
NOTA USERI

Sister Act 2: Back in the Habit (1993) – filme online

GEN FILM: COMEDIE
5.4
NOTA IMDB
8.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

Titlu original : Sister Act 2

Dupa ce a demolat aproape toate canoanele manastirii in care se adapostea de trecut, Deloris Van Cartier se intoarce in partea a doua a comediei “Sister Act” cu portie dubla de energie si de trasnai. Deloris este chemata inapoi la manastire de catre Maica Superioara (Maggie Smith), pentru ca, uimitor, este nevoie de ajutorul ei.
Mare i-a fost mirarea sa afle ca exact ceea ce le deranja pe maicute odinioara este acum motivul pentru care i se cere intr-o mare disperare ajutorul. Ea va trebui sa fie profesoara de cor studentilor de la Liceul St. Francis din San Francisco, iar miza este destul de mare. Liceul se afla intr-o foarte mare criza, deoarece directorul (James Coburn) a plecat si singura sansa de reabilitare este ca ineditul cor al liceului sa castige concursul de muzica din Los Angeles.
Insa, pana la concurs mai este drum lung si mai sunt multe ore de pregatire… cu cea mai trasnita si atipica maicuta-profesoara.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net