Skammen – Rușinea (1968) – filme online

Skammen – Rușinea (1968) – filme online

Vezi trailer
8.1
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
8.1
NOTA IMDB
6.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

O nominalizare Globul de Aur.

Eva şi Jan Rosenberg sunt căsătoriţi de 7 ani şi s-au stabilit la o fermă situată pe o insulă suedeză. Femeia are 28 de ani şi îşi doreşte un copil, încercând să-şi convingă soţul să facă o serie de investigaţii medicale pentru a depista cauza infertilităţii cuplului. Eva a fost violonistă, iar Jan a fost pianist, însă au refuzat să mai cânte după ce orchestra Filarmonicii a fost desfiinţată din pricina izbucnirii războiului civil.
Întrucât linia frontului s-a mutat mai aproape de ferma lor, iar soldaţii înarmaţi îşi fac tot mai des apariţia prin curtea lor, Jan şi Eva Rosenberg se urcă în maşină şi încearcă fără succes să fugă. Capturaţi de către ocupaționiști şi interogaţi, soţii Rosenberg sunt eliberaţi de către colonelul Jacobi, care nutreşte o pasiune puternică pentru Eva, căreia îi face cadouri costisitoare şi îi oferă mari sume de bani. Atunci când partizanii devastează şi incendiază casa familiei Rosenberg, mariajul Evei cu Jan trece printr-o nouă perioadă de criză.

IMDB : 8,1

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Brink (2017)
    Looking Glass (2018)
    Wonder (2017) - Minunea

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net