Skytten – The Shooter (2013) – filme online

Skytten – The Shooter (2013) – filme online

Vezi trailer
5.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
5.5
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

9 comentarii

Fulgerător , cu venirea unui nou guvern la putere de tip ecologist , în Danemarca se ia și o decizie la nivel înalt în parteneriat cu SUA ,pentru forări de petrol în Groenlanda.
Acest lucru pare să împartă populația în două tabere iar tabăra adevăraților ecologiști trebuie să ia o hotărâre.
În actiunea filmului se plasează Mia Moesgaard , un reporter de succes la o televiziune de știri , care în timp ce aștepta să fie primită de ministrul de externe , pentru a face un reportaj privitor la negocierile cu americanii referitor la forări, primește un telefon de la un necunoscut care este gată să-i furnizeze informații și bineînțeles să aducă filmul pe un făgaș de acțiune și suspans .
Câteva gloanțe trase cu precizie dintr-o pușcă cu lunetă înspre un expert de mediu , care făcea parte din afacerea cu petrol ,din partea necunoscutului , fac ca telefonul Miei să sune din nou și necunoscutul să își deconspire identitatea , stabilind și o întâlnire cu Mia. Din acest punct se declanșează acțiunea filmului care ne ține în suspans prin întorsăturile și acțiunile imprvizibile de situație , care-l fac să se plaseze deasupra multor ”prea-descântate” filme hollywoodiene…

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Get Adobe Flash player

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    A United Kingdom (2016)
    Operator (2016)
    Suburbicon (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net