Snabba Cash – Câştig facil (2010) – filme online

Snabba Cash – Câştig facil (2010) – filme online

Vezi trailer
6.7
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
6.7
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

14 comentarii

Snabba Cash (Easy Money), este un thriller de producție suedeză regizat de Daniel Espinosa, care are la baza romanul din 2006 cu același nume, de Jens Lapidus.
JW (Joel Kinnaman) este un student modest al Academiei Economice din Stockholm, şi duce o viaţă dublă printre elitele bogate ale oraşului. Deşi locuieşte într-o cameră de cămin, este preocupat de o viaţă socială activă participând la petreceri opulente. Se îndrăgosteşte de o fată ce aparţinea clasei superioare şi este atras în curând într-o lume a crimei.
Jorge (Matias Varela), este un fugar urmărit de poliţie şi de mafia sârbă. Planul lui este acela de a importa o cantitate uriaşă de cocaină de la un văr de-al său din Germania şi apoi să dispară pentru totdeauna.
Asasinul sârb Mrado (Dragomir Mrsic) este în căutarea lui Jorge, dar viaţa sa ia o altă turnură atunci când este obligat să aibă grijă de fiica sa.
Între timp JW îşi începe călătoria în întunecata lume a crimei organizate, punând soarta tuturor în joc în lupta dintre viaţă şi moarte.

Snabba Cash este un thriller ce se desfăşoară într-un Stockholm al zilelor noastre, iar finalul filmului lasă evident loc de un sequel ce nu se va lăsa prea mult aşteptat.

IMDB : 6,7

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net