Snake Eyes – Ochi de șarpe (1998) – filme online

Snake Eyes – Ochi de șarpe (1998) – filme online

Vezi trailer
6.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Snake Eyes – Ochi de șarpe (1998) – filme online

GEN FILM: THRILLER
6.0
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

5 comentarii

Nicolas Cage e unul dintre cei mai energetici actori Hollywoodieni iar Brian de Palma, unul dintre puţinii regizori care îi este pe măsură.
De la incredibilul plan secvenţa de deschidere şi până la finalul plin de suspans, acest thriller de Brian De Palma, o avalanşă de stil şi excitare, menţine un ritm frenetic. Nicolas Cage e un detectiv din Atlantic City (energia sa explozivă şi hainele stridente fac parte din tonul filmului) care trebuie să facă o anchetă la vârf, după ce secretarul american al apărării e asasinat în timpul unei meci dintr-un campionat de lupte la care asista. Prietenul său, comandantul naval Kevin Dunne (Gary Sinise) căruia i-a fost atribuită sarcina de a-l păzi, se teme acum pentru cariera sa. O misterioasă şi splendida femeie în alb (Carla Gugino) e amestecată şi ea în caz. Martorii asasinatului nu sunt puţini: cei 14.000 de spectatori din arenă care, paradoxal, n-au văzut nimic. Între timp, un uragan sălbatic face ravagii în afara clădirii în care Ritchie încearcă să dezlege misterul cu ajutorul camerelor de supraveghere ale cazinoului. Curând, va descoperi adevăruri pe care n-ar fi vrut să le ştie. Filmul respecta unitatea de timp şi de spaţiu: avem arenă şi o singură noapte furtunoasă. Pelicula o continuă încântare vizuală, un exerciţiu în pur stil, cu atmosfera extravagantă şi un suspans în stil Hitchcock, maestrul spritual şi stilistic al regizorului. Reputaţia lui De Palma de creator de imagini frapante este reconfirmata. Snake Eyes e o simfonie a mişcărilor cinetice de cameră, a secventelor rapide de montaj, a efectelor de split screen şi a cadrelor lungi care permit personajelor şi decorurilor să interacţioneze cu mult mai mult rafinament decât în cazul producţiilor de duzină. Există, totuşi, şi o temă serioasă pentru contrabalansarea excesului de stil: materialismul scăpat de sub control al vieţii contemporane, reprezentate aici de jocul de noroc, de industria luptelor cu public şi de maşinaţiunile militar-industriale.

Trimite filmul

Server 1
Partea I-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea a II-a
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
    The Florida Project (2017)
    Sleepwalker (2017)

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net