Vizioneaza filme online

Snow Angels – Îngeri de zapadă (2007) – filme online hd

Regizorul David Gordon Green explorează perioada din viaţă în care are loc tranziţia de la tinereţe la maturitate, oferind privitorilor un instantaneu din viaţa personajelor sale surprinse în momentul în care acestea încearcă să realizeze ce presupune de fapt statutul de adult.
Îngeri de zăpadă reprezintă povestea a trei cupluri în diferite etape ale existenţei, care sunt legate unele de altele prin intermediul unor relaţii puternice. Arthur Parkinson (Michael Angarano), un licean neastâmpărat, se împrieteneşte cu Lila Raybern (Olivia Thirlby), o fată frumoasă dar la fel de agitată, care devine interesată de el. Ajuns în faţa primei iubiri, băiatul trece printr-o perioadă tulbure a vieţii familiale, trebuind să se împace cu gândul că oamenii care i-au dat viaţă se despart pentru că nu mai pot convieţui împreună.
Cel de-al doilea plan ne-o prezintă pe Annie Marchand (Kate Beckinsale), o fostă bonă alături de care Arthur lucrează într-un restaurant chinezesc şi faţă de care manifestă o puternică afecţiune. Annie a trecut printr-o căsnicie nefericită, alături de Glenn Marchand (Sam Rockwell), un soţ beţiv cu un trecut zbuciumat, şi are împreună cu acesta o fetiţă. Odată cu descoperirea credinţei în Dumnezeu, Glenn este dornic să-şi refacă viaţa şi încearcă să se apropie din nou de Annie şi fiica lor.

IMDB : 6,9

Ce parere aveti despre film ?
  • NU (7)
  • Plictisitor (2)
  • Mediu (2)
  • Bun (6)
  • WOW (2)
  • Capodopera (4)
Tags: , , , , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

One Response to Snow Angels – Îngeri de zapadă (2007) – filme online hd

  1. stela a comentat: 03/12/2016 ora 11:46

    Trist

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *