Snow Flower and the Secret Fan (2011) – filme online

Snow Flower and the Secret Fan (2011) – filme online

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Snow Flower and the Secret Fan (2011) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, ISTORIC
6.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

1 comentariu

“Snow Flower and the Secret Fan” e o poveste de mii de ani de prietenie între femei. Filmul e inspirat de romanul cu acelaşi nume, scris de Lisa See şi face legături între ceea ce se întâmpla în viaţa tinerelor din China secolului 19 şi ce se petrece acum. Snow Flower şi Lily erau două fetiţe de şapte ani când au devenit cele mai bune prietene pentru eternitate, ceea ce în chineză se cheamă “laotong”.
Familiile fetelor le-au îndepărtat una de alta, iar timpul pe care îl puteau petrece împreună a devenit tot mai puţin. De aceea ele au început să comunice într-o limbă secretă, prin mesaje scrise pe pliurile unui evantai din hârtie albă.În mod curios, cu toată emanciparea din lumea contemporană, prea multe nu s-au schimbat în relaţiile de prietenie dintre femei.
Nina şi Sophia sunt urmaşele celor două laotong din secolul 19 şi le leagă o strânsă prietenie de când erau mici. Pentru cele două tinere din Shanghaiul contemporan, despărţirea nu mai este cauzată de viaţa de familie şi de tradiţii, ci de carierele solicitante, de vieţile lor amoroase complicate şi de oraşul foarte aglomerat în care stau.Dacă nu învaţă lecţii din trecut şi nu-şi vor face timp să întărească legătura ancestrală dintre ele, Nina şi Sophia riscă să se piardă pentru totdeauna.

.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
    Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
    Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net