Vizioneaza filme online

Snowpiercer (2013) – filme online

Filmul este realizat într-un viitor în care, după un experiment eșuat pentru a opri încălzirea globală, o epocă de gheață a ucis aproape toată viața de pe planetă. Singurii supraviețuitori sunt locuitorii din “Snowpiercer”, un tren masiv care călătorește în jurul planetei și este propulsat de un motor în perpetuă mișcare. De-a lungul timpului un sistem de clasă evoluează pe tren, cu elitele care locuiesc in “fața” trenului și săracii care locuiesc în “spatele” trenului. Obosiți și nesatisfăcuți de condițiile în care trăiau, o revoluție are loc în care locuitorii din “spate” încearcă să preia controlul trenului.

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

67 Responses to Snowpiercer (2013) – filme online

 1. MasterDOOM a comentat: 06/12/2015 ora 04:28

  Mora, nota 10 la comentariul tau ! Film de nota 10++ :fhd:

 2. Livia a comentat: 14/10/2015 ora 18:50

  Filmul este foarte bun si are mesaj puternic…chiar nu-l ratati.
  Subtitrarea lasa mult de dorit… dar de unde nu e nici Dumnezeu nu cere.

 3. Bianca a comentat: 11/10/2015 ora 00:54

  Pentru Marcica Belearta, traducatoarea:
  Marcico fata, ai tradus ca o cizma. Puteai sa te straduiesti si tu mai mult, pacat de filmul asta.
  Filmul – excelent, nu-l ratati, fratilor.

 4. Etherospike a comentat: 26/06/2015 ora 22:14

  Mai exista o soparla pe care necuratul ne-o vara in mod discret in subliminal, aceea ca Wilford(diavolul) si Gilliam (Dumnezeu) ar vorbi la telefon si ar lua decizii impreuna, este o minciuna in realitate Dumnezeu nu ar admite sa colaboreze cu diavolul. De unde reiese ca Gilliam e Dumnezeu? La un moment dat in relatarea lui Curtis acesta isi taie o mana si declama christic: “Luati si mancati !” Asemeni lui Iisus care spune: “Acesta este trupul meu!”

 5. Etherospike a comentat: 26/06/2015 ora 00:37

  Moraa, foarte misto comentariul tau! Gandit, lucrat, documentat!

 6. Constantin a comentat: 28/05/2015 ora 04:34

  Aici e ca la ora de romana: unii vorbesc de gramatica, altii se “dedau” la comentarii literare…:) Fiecare poate intelege un act artistic dupa cum il simte…Eu as merge pana acolo incat sa spun ca acel Wilford a creat un traseu pe calea ferata astfel incat lumea sa creada ca peste tot e inca era glaciara, iar el e salvatorul…Bineinteles ca e doar o idee, poate pentru un alt scenariu. Multumesc pentru acest film.

 7. rolly a comentat: 17/02/2015 ora 02:21

  merita vazut!….un film de nota 10 :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

 8. BEAUTY a comentat: 29/01/2015 ora 01:11

  Bun filmul

 9. Dj Lucifer a comentat: 19/01/2015 ora 02:28

  DA !!! o adevarata lectie de viata !!!
  Nu degeaba a spus, cine a spus, ca trebuie sa ne ajutam semenii!!!
  Trenul este viata , dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim impartiti in atatea categorii ! ! !
  Daca si Binele si Radul , pastreaza o balanta, nu s-ar ajunge la acest final tragic din film.
  Concluzia lui Lucifer !!! nu mai judecati asa : ” eu sunt destept si sunt cineva , iar cel care nu poate sa fie cineva, e prost si trebuie sa fie inlaturat ! ! !” , Nu asa trebuie ganditt in viata !!!
  Da-i omului caruia ii e foame o bucata de paine, da-i omului care ii e sete un pahar de apa !!! , invata-l sa faca ceva , daca nu poate !!! etc …….
  FILMUL SUPERB !!! nota 10 !!!
  Recomand sa fie vazut de toti oamenii si sa traga concluziile pe care le-am tras si eu !!! Nu dezbinati !!!

 10. mora a comentat: 21/10/2014 ora 08:32

  Un comentariu foarte bun de pe cinemagia:

  Filmul este o alegorie și trebuie păstrat paralelismul de sens cu realitatea.
  Trenul este lumea în care trăim, așa cum este ea de fapt, dar ne ferim să recunoaștem. Lumea este și a fost distrusă cu „ajutorul” tehnologiilor criminale scăpate de sub control (vezi dârele chemtrails de la început – care au devenit în zilele noastre atât de banale încât nici nu le mai băgăm în seama). Drept răspuns la dezastrul pe care tot „ei” l-au provocat ne este oferit acest „tren” unde cu toții viețuim, unii la first class, alții la third class iar alții la locomotivă.
  Filmul creionează cu o acuratețe excepțională diversele tipologii umane funcție de locul ocupat în „tren”.
  A.- Clasa a treia – săracii, muncitorii abrutizați, ținuți sub control cu strășnicie de zbiri, spălați pe creier constant și temeinic, eutanasiați după propriul plac, cu un rânjet sardonic de „elite” pe baza unor planuri demente (gen eugenie). Din rândul cărora sunt recrutați copii pentru „piese de schimb” – o alegorie foarte reușită, genială – a fost un scandal și în România pe vremea când era prim ministru Adrian Năstase despre copii dați spre înfiere internațională care erau de fapt folosiți la traficul de organe, așa zis, pentru „piese de schimb”.
  B. – Zbirii. Hrăniți mai bine, îmbrăcați mai curat, aceștia pentru un blid de linte și pentru „privilegiul” unui loc mai călduț în vagoanele 2-3 de la coadă fac munca murdară a stăpânilor. Torționarii de azi. Lacheii politicienilor. Oglindirea poliției și a jandarmeriei zilelor noastre. Acești servili nu au nici măcar gloanțe în arme și sunt la fel de speriați ca cei pe care-i păzesc.
  C. – Serviciile secrete. Cei doi spilcuiți la costum și cravată care au acces în tot trenul, care pot ucide pe cine poftesc, dela clasa 1 și până la clasa a treia, fără a trebui să dea cuiva socoteală vreodată. Aceștia sunt deranjați psihic grav. Sunt foarte bine antrenați (agentul refuză să moară, împușcat, înjunghiat fiind) și nu abandonează misiunea până nu o duce la îndeplinire. Cruzi, înfiorători de de vicleni. (tirul de armă în curbă, etc)
  D. – Slugile privilegiate. Comercianții zilelor noastre. Pentru o cămașă mai curată și pentru un spațiu mai aerisit, aceștia comit cu nonșalanță tâmpă tot felul de grozăvii (cum ar fi prepararea unei mâncări mizerabile – junk-food-ul zilelor noastre). Mcshit, Kfc, etc
  E. – Armata. Pregătiți pentru a măcelări sau a fi căsăpiți cu zâmbetul pe buze. Râd cretin la trecerea dintre ani iar apoi își dau cu topoarele în cap. Au ochii acoperiți cu negru. Ei trebuie să execute orbește toate ordinele fără să crâcnească.
  F. – Clasa a doua. Mica burghezie care stă la geam și croșetează. Chinezii fac toată treaba pentru ei.
  G. – Miniștrii, senatori, deputați. Cu gura mare și spurcată când au armata de partea lor. Cruzi, cinici, bivalenți, fățarnici și duplicitari. Își atârnă medalii și zorzoane pe piept, se cred mai și tari – dar de fapt nu au nici un dinte în gură. Latră fără să muște. Soldații „mușcă” la ordinul lor. Sunt totdeauna pregătiți și înclinați să mintă și să lingușească. Trădători și lași prin natura lor. Trebuie să primească un glonț în frunte în mod implicit. Ca în film.
  H. – Formatorii de opinie. „Trompetele” elitei. Think-tank-urile zilelor noastre. Comisia Trilaterală. Grupul Bilderberg. Zbigniev Brezezinski. George Soros. Aceștia îi formează pe cei tineri ca „viitorii aleși” care să le ducă mai departe planurile demente. Căt ar părea de bine intenționați și de educați, toți aceștia au de fapt mitraliera în sertar. Pe care nu se sfiesc să o folosescă cu prima ocazie.
  I. – First class. Piscine și spa, luxură, droguri la discreție, sfidarea tuturor legilor, magnații, elitele, blănuri de zibelină, desfrâu. Sibariții de azi, afaceri transnaționale, corporații globale. Aceștia trăiesc în altă lume, complet rupți de realitatea celorlalte „clase”. Orice grozăvie și orice abuz săvârșit de aceștia, le este trecut cu vederea. Nu se conformează niciunei reguli sau legi înafară de „eu vreau”. Sunt atât de bogați încât poți să furi de la ei orice vrei, nici nu mai bagă de seamă.
  J. – Superelita. pentru a înțelege cine sunt aceștia trebuie vazut și înțeles următorul film: http://www.cinemagia.ro/filme/eyes-wide-shut-cu-ochii-larg-inchisi-1979/
  Lojile francmasonice, gradele superioare ale acestor loje, nobilimea neagră. Ritualurile de magie neagră și stilul de viață a acestor indivizi depășește lesne imaginația noastră. Actanții de la Bohemian Grove. Sunt cei care poartă măștile. Participanți la un carnaval hidos – ca mod de viață. Dincolo de ei nu mai este decât „locomotiva”. Când simt că le vine sfârșitul încep să atace revoluționarii, dar foarte anemic, nu au exercițiul lumii reale. E ca o luptă cu domnișoarele de la pension. Aceștia au trăit atât de mult în lumea lor inventată încât nu mai au nici un fel de simț al realității.
  K. – Locomotiva este condusă de insasi Lucifer – un individ scelerat, care a fost un copil complexat. De mic și-a dorit sa fie cel mai important. A vrut încă din pruncie sa aibă „trenul lui” iar el să fie la „locomotivă”. In dialogul cu acesta, prima dată, înainte de a începe conversatia trebuie să-i tai limba. Inteligența răului care te poate convinge că are dreptate și că este justă/rațională acțiunea lui. Și chiar te convinge cu cuvinte mieroase să-i fii moștenitor, să-l „urmezi”. Asta până vezi copii zombificați care sunt folosiți la „piese de schimb”. Răul „pur” care comandă războaiele și urgiile – pentru „curățenia rasei” și menținerea „echilibrului demografic”.

  Concluzii de final: Din punctul meu de vedere filmul dă o metodă adecvată la ieșirea din acest infern care este viața cotidiană trăită conștient sau inconștient de către noi toți, pasageri în acest „tren”. Metoda este deraierea actualei epoci de maximă decădere spirituală și ieșirea „afară”. Doar dacă „afară” este spațiul luminos și alb imaculat al unei curățenii edenice primordiale. Unde doar cei cu suflet de copil vor putea păși. Restul se vor prăvăli în genune, măturați de avalanșa inexorabilă a timpului.

 11. Will Clyton a comentat: 09/09/2014 ora 13:57

  Noi, majoritatea romanilor, stam in ultimul vagon, dar suntem inca in stadiul in care ne mancam ca fraierii unii pe altii, in loc sa ne indreptam spre primele vagoane, sa le luam gatul alora de-acolo care ne fac felul cum vor ei … bun de tot filmul, in sensul ca, intr-un fel sau altul, il cam traim zilnic …

 12. adsdfgfhh a comentat: 08/09/2014 ora 15:03

  subtitrare de toata rusinea,ce limbaj murdar…

 13. Stefan a comentat: 17/08/2014 ora 00:42

  … Dar pe Vlad Ivanov al nostru l-ati vazut in film?

 14. florin a comentat: 10/08/2014 ora 19:09

  In ultimii ani numai filme de rahat s-au facut. Asta exceleaza ca filosofie, ca idee, ca mesaj. Partea proasta este ca indobitoceste tineretul, care si asa nu gusta filme un pic mai grele, care sa le stimuleze neuronii.
  Asta este parerea mea, a unui cinefil pretentios cu zeci de ani in spate.

  Daca apar polemici, si sunt bine conturate si structurate raspund cu cea mai mare placere.

 15. zedorian a comentat: 07/08/2014 ora 20:42

  titrarea e de tot rahatul.. filmul e super

 16. nae a comentat: 05/08/2014 ora 22:30

  O prostie de zile mari ! Chiar si pentru un SF filmul nu are sens.

 17. georgi a comentat: 14/07/2014 ora 22:35

  bun film

 18. daria a comentat: 24/06/2014 ora 04:50

  Un film frumos dar cu o subtitrare de toata jena.

 19. ROmario a comentat: 19/06/2014 ora 21:10

  Estul si vestul, saracii si bogatii, coada trenului si locomotiva…viata reala

 20. geo a comentat: 14/06/2014 ora 23:06

  Imaginație slabă , film plin de violență excesivă , din panoplia filmelor creatoare de psihoze reale sau fabricate . Îmi place sf-ul dar filmul ăsta e o insultă la adresa lui .

 21. vyo a comentat: 06/06/2014 ora 20:19

  :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:
  The best moveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

 22. DARK CAT a comentat: 25/05/2014 ora 15:46

  INTERESANT…

 23. Otilia a comentat: 22/05/2014 ora 23:25

  Fain film dar o titrare foarte aiurea…nota 7 (pentru titrare)

 24. csaba a comentat: 04/05/2014 ora 17:58

  Film interesant, merita vazut. Multumiri FilmeHD :fhd:

 25. marius a comentat: 21/04/2014 ora 17:12

  deci ursu a avut de mancare pana la urma

 26. Gili a comentat: 17/04/2014 ora 13:02

  Cred ca respecta foarte bine tipologia de gandire umana… sau cel putzin nivelul atins in prezent 🙂 Un final super fericit!! totzi oamenii au murit sau urmeaza sa moara… deci cind va aparea o specie capabila sa gindeasca… poate nu vor face aceleashi gresheli :)) buna gluma nu ? :)) Pt asta trebuie sa nu mai existe pe pamant nici un artefact ramas de la vechea civilizatie… arheologii sa nu aibe nimic de tradus! Deci planeta trebuie retopita :)) Viitorul suna bine !! :))

 27. petre a comentat: 09/04/2014 ora 22:58

  deosebit . interesant . nota 9 .

 28. ioska a comentat: 07/04/2014 ora 02:43

  Bun ,mie mi-a placut ! 😉 :fhd:

 29. Roxi a comentat: 06/04/2014 ora 16:13

  SLABUT FILM PENTRU 2013….PIERDERE DE VREME.

 30. sames4jc a comentat: 06/04/2014 ora 13:00

  super film

 31. blietzk a comentat: 06/04/2014 ora 02:39

  Vlad Ivanov distribuit intr-un film atat de fain alaturi de Chris Evans si Ed Harris. woow. pot spune doar si ai nostri incep sa fie la fel de buni ca si ai lor.

 32. DamaschinDVG a comentat: 05/04/2014 ora 22:24

  Smekher rau de tot filmul 😉

 33. Alexandra a comentat: 05/04/2014 ora 21:56

  Cat de cat interesant….nu mi-a placut finalul…. merita un 6….

 34. Nycu a comentat: 05/04/2014 ora 15:53

  La inceput ma gandeam ca, inca un film cu toata actiunea intr-un tren …. dar, este un film foarte bun. Merita vazut. Recomand 100%

 35. FANE D a comentat: 04/04/2014 ora 18:51

  frumos si interesant :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

 36. Mihai Placinta a comentat: 31/03/2014 ora 23:55

  Un Film care te tine in suspans pana la final nota 10+ Thanks Filme hd.net , asa filme sa tot vezi , recomand :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :fhd: :fhd: :fhd:

 37. PiC Braila a comentat: 31/03/2014 ora 21:27

  bunicel nota 9

 38. Coco a comentat: 31/03/2014 ora 18:02

  Un film de nota 10! Apocaliptic ingineresc si de supravietuire! Suspans si actiune pana la final si Felicitari Filme Hd :fhd:

 39. vic a comentat: 31/03/2014 ora 01:54

  super…super ok,recomand!

 40. Iuli Dei a comentat: 31/03/2014 ora 01:12

  Iubesc filmele de genul acesta nota 10+ Multumim :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

 41. cinefila a comentat: 30/03/2014 ora 21:22

  super film!de 10! te tine in suspans de la inceput pana la sfarsit!finalul…ma asteptam la un altul…lasa loc de interpretari…iar traducerea, na e comica pana la urma!

 42. un nimeni a comentat: 30/03/2014 ora 14:34

  un film bun cu o subtitrare tragico comica 🙂

 43. booss a comentat: 28/03/2014 ora 17:56

  Ce tare este filmul cel mai fain film…. :mrgreen:

 44. TIGAIE a comentat: 28/03/2014 ora 16:34

  un film cu subinteles … despre asta este vorba si in zilele noastre … despre organizatii masonice care controleaza lumea la fal cum controla wilford acea mica populatie din acel tren … mda cine are putina inteligenta poate intelege ca exact in aceeasi lume traim si noi ,,, numa ca noi nu traim intr-un tren … bun film

 45. ufo a comentat: 28/03/2014 ora 16:18

  efecte, …
  in rest, remake la scara mai mica după “Soylent Green”.

 46. stelyo_20 a comentat: 28/03/2014 ora 16:13

  un film foarte bun

 47. Django a comentat: 28/03/2014 ora 06:23

  Imi este si greata sa mai scriu ceva despre minunatia asta de film cand obsrev cu stupoare ce scriu niste”analfabeti cinefili”.Bai fratilor cum va puteti pronunta a scrie ineptii despre cinematografia asiatica care a luat o foarte mare amploare?Dava va plac numai Marvel,nici un fel de problema dar asta nu inseamna sa “te spargi in figuri”despre alte genuri .Parerea mea personala este sa va mai abtineti,nu de alta dar deveniti penibili.Un film excelent din toate punctele de vedere.Aaaa ,sa nu trecem neobservata si aparitia lui Vlad Ivanov care precis din toti care au vazut filmul nu l-a remarcat.

 48. ALEXANDRE STARK a comentat: 26/03/2014 ora 19:15

  MULTUMESC §§ BRAVO 😉

 49. Anonymous a comentat: 26/03/2014 ora 11:23

  Pentru Radu::
  Daca esti moldovean, ardelean sau oltean, nu conteaza…..daca esti semidoct precum cea care a facut aceasta traducere, poate o sa-i faci un pic de concurenta…despre film…..parerea mea e ca acest subiect ar fi putut fi mult mai bine dezvoltat, mai ales fara acele slow-motion-uri de violenta care fura din timpul actiunii…..nota 7 din 10

 50. Marius a comentat: 26/03/2014 ora 06:27

  mie mi-a placut, nu ma steptam sa fie asa frumos.

 51. Radu. a comentat: 26/03/2014 ora 01:32

  Interesant film , interesant comentariu lui Peter , si eu sant moldovean fara prea multa carte .

 52. AVGUI a comentat: 26/03/2014 ora 01:04

  foarte frumos filmul recomand!!!!!!!!!
  🙂 😛

 53. Alla a comentat: 25/03/2014 ora 23:14

  Film bun, dar subtitrarea lasa de dorit.

 54. cris a comentat: 25/03/2014 ora 19:24

  super

 55. claude a comentat: 25/03/2014 ora 13:08

  EEEEEE in viitor tema filmului va fi reala……, noi tot distrugem pamantul…,multumesc si :fhd: :fhd: :fhd: .

 56. daniel a comentat: 25/03/2014 ora 00:21

  nu e cine stie ce….

 57. Catalinul a comentat: 24/03/2014 ora 23:57

  Da e ok ! Merita!

 58. DAN a comentat: 24/03/2014 ora 22:53

  f tareee

 59. Robert a comentat: 24/03/2014 ora 22:29

  Da, bun, recomand.

 60. peter a comentat: 24/03/2014 ora 22:28

  Film excellent si ar putea fi la fel si pentru non adeptii genului SF. In schimb lasa de dorit subtitrarea facuta de o moldoveanca far’ de multa carte. Jargoane folosite aiurea, trivialitati acolo unde nu existau in film, arhaisme si expresii de pe la tara, care zgarie pe creier.

 61. cristi br a comentat: 24/03/2014 ora 21:40

  un film super bun,captivant se merita a fi vazut,multumim echipei filmehd.net!!!

 62. Kron a comentat: 24/03/2014 ora 21:02

  Buuuuun!!!

 63. Bogumil a comentat: 24/03/2014 ora 20:58

  se termina cu subinteles.. sau la aprecierea fiecaruia… dar tinand cont ca e facut recent 2013.. merge vizionat macar odata !

 64. costin a comentat: 24/03/2014 ora 19:56

  Foarte bun filmul,scenariul, inspirat 100% din realitatea zilelor noastre ,merita vazut acest film !

 65. super a comentat: 24/03/2014 ora 19:52

  super,super filmul,si mike,uita-te in dex si vezi definitia de la analfabet ,te rog,traducerea e putin pitoreasca,dar nu e chiar asa de deranjanta,sa-i zicem haioasa 😉

 66. mihamacoVei a comentat: 24/03/2014 ora 09:03

  wow!!!peste asteptari!!!!recomand si celor care nu sunt fani S.F.!!! 😉 😀 8)

 67. Marius a comentat: 24/03/2014 ora 05:02

  Un film post-apocaliptic cu violenta in stilul asiaticilor, distributie de exceptie…per total din punctul meu de vedere o experienta cinematica interesanta

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *