Something Borrowed (2011) – filme online

Something Borrowed (2011) – filme online

Vezi trailer
5.9
NOTA IMDB
4.7
NOTA USERI
5.9
NOTA IMDB
4.7
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Timidă, tăcută, mereu în umbra altora, Rachel (Ginnifer Goodwin) este întruchiparea fetei bune. Cum împlineşte în curând 30 de ani, pe măsură ce se apropie de petrecerea sa aniversară, are din ce în ce mai des sentimentul că viaţa ei nu decurge aşa cum şi-ar fi dorit. Deşi are o carieră de succes în cadrul unei firme de avocatură din New York, ea îşi petrece tot timpul la birou, având drept şef un adevărat tiran.
La polul opus, prietena sa din copilărie Darcy (Kate Hudson), exuberantă, sclipitoare şi superficială, a obţinut mereu ce şi-a dorit, inclusiv un logodnic de milioane. Iar asta nu face altceva decât să îi amintească lui Rachel că la sfârşitul petrecerii ea va pleca acasă ca de fiecare dată, singură. Se ştie: fetele bune ajung în rai, iar fetele rele ajung unde vor. Asta până când fata buna bea prea mult şi… se trezeşte în pat cu Dex (Colin Egglesfield), fostul ei coleg de facultate şi întâmplător … logodnicul lui Darcy. Şi aşa, vechea tradiţie “ceva nou, ceva vechi, ceva albastru şi… ceva de împrumut” se schimba puţin. Mai mult!

.

Anul lansarii: 2011

Trimite filmul

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

2 comentarii
  1. Mry | 2013-04-07

    Tocmai faptul ca finalul este unul neasteptat sau care cel putin ne contrazice asteptarile, face acest film sa fie cu adevarat frumos.

  2. Nusa23 | 2013-02-22

    Cand am vazut prima data filmul , mi-a placut si mi-am dorit sa revin si sa-l mai vad o data. La a doua vizionare mi-am dorit asa de mult sa citesc cartea, incat am comandat-o. Insa acum , pe masura ce o citesc, revin asupra filmului si il vizionez din nou, fiindca nu pare a fi acelasi lucru cu cartea . Sunt tare dezamagita, dar revin si mai citesc pentru ca nu pot lasa o carte neterminata si vreau sa vad ce altceva e diferit fata de film.
    In fine, recomand filmul nu cartea. Pur si simplu uneori ma intreb au ceva in comun sau imtamplarile sunt simple coincidente!?
    P.S. Asta nu inseamna ca nu ar trebui sa cititi si voi cartea, doar ca asta e parerea mea.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Winchester (2018) - Casa spiritelor
Cleanskin (2012) - Masca inocenţei
3 Days to Kill - Condamnat să ucidă (2014) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!