Son of God (2014) – filme online

Son of God (2014) – filme online

Vezi trailer
5.7
NOTA IMDB
6.1
NOTA USERI
5.7
NOTA IMDB
6.1
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

20 comentarii

Povestea vieţii lui Iisus, de la naşterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele şi predicile sale, ce au dus la crucificare şi la înviere.

Trimite filmul

Player 01
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 02
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 03
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 04
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 05
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 06
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  20 comentarii
  1. gemma | 2017-12-19

   nu se vede clar traducerea.imi pare rău că nu-l pot viziona,în asemenea condiții.mulțumesc!

  2. psybross | 2017-12-19

   un coment mediocru inspre foarte slab cu o parere imprumutata , mai bine te abtineai si probabil filozof te numeai…probabil muncesti in constructi …

  3. dan | 2014-10-13

   Biblia a fost scrisa si transcrisa de oare cate sute de ori? Asa a ajuns in forma actuala. Adica modificata. Datorita celor care au comandat scrierea ei, fara anumite pasaje, capitole importante, care se regasesc in manuscrise de la marea moarta, ori tinute de Vatican in Bibliotecile lor, manuscrise declarate, hmm, cum le zice biserica? Nu conteaza. Da, biserica nu are nici o legatura cu credinta, nici cu Isus. Cum dealtfel, nici Isus nu a avut vreo legatura cu biserica. Dar asa e romanul, mai bisericos, scuipa in san, face cruce de trei ori, pupa poala popii, ca poa-poa “ne iarta si noua gresalile noastre”… Inca odata: biserica e o hoata ce manipuleaza prostimea, credinta este cu totul altceva.

  4. Kevin | 2014-05-18

   traducerea e bataie de joc la anumite fraze..chiar si actiunea nu e relatata corect (daca vreti sa faceti ceva bun documentati-va din Biblie nu din fanteziile anumitor oameni ) …iar pronumele personal in cazul persoanei lui Iisus Hristos se scrie cu litera MARE ( Eu, El… )..nici nu am reusit sa il vizionez tot….pt cei ce vor versiunea corecta…cititi Noul Testament !!!

  5. blasfemie | 2014-04-27

   actori ieftini , blasfemie , totul este eronat

  6. rorschach | 2014-04-19

   filmul facut de Franco Zefireli cu actorul ala ales perfect este singurul film cu Isus care merita vazut si revazut, in rest nici nu ar trebui sa se mai oboseasca sa faca tentative . nici nu o sa-i dau play astuia.

  7. sorina | 2014-04-16

   Foarte frumos filmul 🙂 il recomand tuturor credinciosilor
   :fhd:

  8. tibi | 2014-04-16

   foarte frumos insa nul recomand sectantilor (pocaiti) 😆

  9. ariana | 2014-04-15

   cel mai frumous film care lam vazut si forte trist

  10. Kron | 2014-04-14

   Filmul este bunicel. Ceea ce nu pot spune despre reactia unor useri. @ioana + @Irinel: cei asemeni voua, adica cei care nu fac diferenta atunci cand vine vorba de religie si credinta, sunt supusi greselii din start. Cei asemeni voua inca mai cred ca pamantul este plat, iar Internetul este scos din fundul diavolului. Cu toate ca uzati din greu de ultima inventie draceasca. 😀 P.S. Pace voua!

  11. Bogumil | 2014-04-14

   “adevarul doare cand iese la suprafata dar macar se face lumina” oricum filozoful Aristokeles alias (Platon) = Cel cu Pieptul Lat (porecla) ofera doar un mod de gandire in lipsa unor dovezi palpabile care s-au descoperit abia recent in secolul nostru si in cele viitoare poate intre timp lumea evolueaza si mental astfel incat v-a putea filtra concret “abureala de adevar”…

  12. doar eu | 2014-04-13

   @ toti astia maturi si moderni care nu citesc carti pentru copii. Stiti de ce romaniei ii merge asa de “bine”? Pentru ca nu mai citeste “carti pentru copii”. Credinta trebuie respectata si pusa la loc de cinste in cadrul unei familii. Credinta este adevaratul motiv datorita caruia tarile nordice au un nivel de viata ridicat. Altfel spus va meritati soarta voi astia ca sunteti niste “nespalati”….pe creier. Filmul este dezamagitor tocmai din prisma argumentelor lui Ioana si Irinel. Trebuiau sa respecte anumite linii biblice macar, iar daca nu, regizorul trebuia sa-si aleaga alta tema.
   “Nu trebuie sa se respecte omul mai mult decat adevarul” – Platon

   P.S. Toata stima si aprecierile pentru echipa Filme HD.

  13. Cristos | 2014-04-13

   un film aproape de adevar ,inspirat din vechile manuscrisuri gasite si pastrate in secret de catre musulmani. 😉

  14. PeCeResoare | 2014-04-11

   @ Irinel & ioana : ori ați văzut alt film , ori nu ați citit noul testament, ori, cum zice apostol, sunteți spălați pe creier …din doua una ! 😆

  15. Ioan | 2014-04-10

   o ecranizare minunata a celei mai celebre carti pt copii…

  16. apostol | 2014-04-10

   departe de “adevarul evanghelic”? “nu este in conformitate cu biblia”? ce inseama evanghelic?! ce inseamna “cu biblia”?! sunteti spalati pe creier …

  17. graur miorita lidia | 2014-04-10

   este totusi….un film si este bun de vazut si revazut acum in preajma sf sarbatori de pasti….

  18. Irinel | 2014-04-09

   Nu este în conformitate cu Biblia, Este un film comandat de Diavolul, nu are legătură cu Cuvântul Domnului,, sunt foarte multe minciuni.

  19. Zeus | 2014-04-09

   Sunt sute de filme pe aceasta tema, doar calitatea imaginilor e diferita 🙂

  20. ioana | 2014-04-09

   o aberatie de film! extrem de departe de adevarul evanghelic. numai chestii inventate, neprecizate niciunde in Biblie. pacat, ma asteptam la o ecranizare buna…

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016)
  Operator (2016)
  Suburbicon (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net