SOPA, PIPA și ACTA , Internetul Liber ? – Film documentar

SOPA, PIPA și ACTA , Internetul Liber ? – Film documentar

Vezi trailer
4.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

SOPA, PIPA și ACTA , Internetul Liber ? – Film documentar

GEN FILM: DOCUMENTARE
4.9
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Va veni o vreme când SOPA, PIPA, ACTA, aceste înşiruiri de litere, vor deveni doar o simplă amintire. Documentarul de faţă, nu este despre piraterie, nu vă învaţă cine ştie ce tehnici sofisticate de piratat, este, pur şi simplu, o discuţie, o dezbatere liberă, despre consumatorii de media. Spuneam, va veni o vreme când aceşti consumatori vor refuza să mai cumpere produsele mediocre, tâmpite, a tot felul de case de producţie şi vor deveni, ei înşişi, producători de conţinut, iar creaţiile lor vor circula liber pe internet, pe toate reţelele, pe dispozitive media. Ce se va întâmpla, atunci, cu marii rechini din industria muzicii, din industria filmului? Răspunsul nu e greu de ghicit. Se pare că vremea aceea, despre care vă vorbeam, a şi sosit!

Anul lansarii: 2011
Distributie:

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

3 comentarii
  1. geo | 2014-05-18

    Am citit pe net azi că Barack Obama pornește mașina legislativă americană de control total al internetului . Ei bine nici nu mă mir deoarece execută ordinele liderilor imperiului ocult ce l-au ales adică Rockefeller,Rotschild și Morgans . Cam demult internetul a stat ca un ghimpe în fundul oculților . Auzi domnule să ne deconspire prin internet planul bestial ce l-am făcut împotriva oamenilor ! Trebuie să le tăiem macaroana că și-au c-am luat-o în cap ! Stimați hackeri și crackeri creați softuri care să contracareze aceste încercări de control . Creați un internet paralel sau orice altceva…

  2. Dan | 2013-03-21

    HACKERII, CRACKERII DIN TOATA LUMEA UNITIVA. Nu munciti pentru Corporatisti

  3. UNDERGROUND | 2012-12-06

    HACHERII,CRACHERII,DIN TOATA LUMEA UNITI-VA !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Bad Day for the Cut (2017)
Neruda (2016)
Aus dem Nichts (2017) - În întuneric

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!