Spartacus (1960) – filme online

Spartacus (1960) – filme online

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI

Descriere film

8 comentarii

4 premii şi 2 nominalizări Oscar, un premiu şi 4 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA .

Una dintre capodoperele cinematografice din toate timpurile, Spartacus este un film absolut inălțător realizat de genialul și bulversantul regizor Stanley Kubrick. Povestea sclavului rebel transformat în cel mai feroce gladiator al Imperiului Roman are un ritm delirant, o succesiune incredibilă de secvențe grandioase și o suită de recitaluri actoricești de excepție. Kirk Douglas, Laurence Olivier, Peter Ustinov și Tony Curtis au marcat iremediabil istoria celei de-a șaptea arte în acest film care a fost conceput în nu mai puțin de 167 de zile și în care s-au investit 12 milioane de dolari, o sumă fabuloasă pentru anii ’60.

Kubrick are meritul de a fi atașat captivantei povești a lui Spartacus un tâlc aparte. Revolta stârnită de Spartacus este o alegorie subtilă care vizează universul politic și artistic american dominat de o rapacitate patologică. Spartacus este cumpărat de infamul Lentulus Brutus (Peter Ustinov), proprietarul unei școli de gladiatori. Setea de sânge a coruptului senator roman Marcus Licinus Crassus (Laurence Olivier) este de nestăvilit iar iscusința lui Spartacus este desăvârșită. El va ajunge cel mai bun gladiator al Imperiului, și va fi răsplătit de frumoasa Varinia (Jean Simmons).

Când va afla că iubita sa a ajuns sclavă în patul ignobilului Crassus, Spartacus aprinde focul rebeliunii. Conducând 78 de gladiatori, Spartacus va zdruncina din temelii Roma după ce va aduna în jurul său alte sute de suflete asuprite. Filmul are un apogeu unic în istoria filmului, intensitatea ultimelor scene fiind literalmente copleșitoare. Se estimează că la realizarea acestora s-au folosit 10.000 de figuranți.

IMDB : 7,9

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  8 comentarii
  1. Florin Salam Presedinte ! | 2016-03-27

   un film foarte bun, oameni mari au murit de’alungul vremii pentru lucruri la care noi dam azi cu piciorul. 3 ore de delectare, un film usor, digerabil, relaxant, recomand chiar si gutzanilor sa il priveasca!

  2. musca emil | 2016-03-25

   pacat ca filmele vechiiii nu mai l dati

  3. thrillseeker | 2014-07-01

   Filmul facea inconjurul lumii la ora respectiva, o versiune romantica si blanda a ‘familistului’ Spartacus, jucat cu atentia unui mare actor ca Douglas.. Intradevar un punct de referinta scenografic, roluri bine jucate, mari actori. Totusi.. doua sau trei lupte chinuite care iti dau impresia ca se cam deruleaza in regim ‘slow-motion’ pentru zilele noastre.
   E filmul contrastului, care incearca sa reproduca intr-un mod placut si bland ce se intampla cu 2000 de ani in urma, fara prea multa violenta, dar si fara stralucire din pacate a ceea ce era omul istoric Spartacus, al doilea mare dusman al unei mari puteri, cladita cu sangele scalvilor.
   O viziune americana a anilor 60, de care tata s-a bucurat la caminul cultural..
   Va recomand mai degraba filmele autohtone, puternice, istorice.. nu cred ca m-ar contrazice cineva daca rolul lui Spartacus ar fi fost jucat sub regia lui Doru Nastase spre exemplu.
   Stiim cu totii ca romanii stau prost la capitolul istorie, printre altele, pamanturile noastre pe care acum le vindem italienilor au fost castigate cu galbeni si sange, asa ca sincer si personal prefer Romaniafilm.

  4. Ale | 2014-01-14

   Este mai bun decat Spartacus versiunea 2012?

  5. alex | 2013-04-11

   😆 :fhd: 🙂 nu vrea sa se mareasca

  6. nedelcu | 2013-04-06

   Multumim FILME ONLINE GRATIS
   pentru SPARTACUS (1960).

  7. Django | 2013-04-04

   Am revazut dupa atitia ani filmul,SUPERB!,Dl.Ridley Scott cu al sau”Gladiatorul”a Copia pasaje intregi.Peter Ustinov spre exemlu a fost regretatul Oliver Reed.Dar oricum valorile sunt valori.DE VIZIONAT pt.cei care se uita la “desene animate”

  8. Silviu | 2013-04-04

   super tare filmul merita vazut 😉

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net