Vizioneaza filme online

Spartacus (2004) – filme online

În anul 72, î.Hr., când forta brutalã a Imperiului Roman cuprindea toatã lumea, fiecare tarã cuceritã trimitea noi sclavi pentru a le face pe plac stãpânilor romani. Vândut ca sclav de mic, dupã ce a asistat la uciderea tatãlui sãu, Spartacus va deveni liderul unei revolte împotriva puternicilor generali şi politicieni ai Romei. După o serie de victorii asupra unor comandanţi romani, Senatul este constrâns să îi acorde lui Marcus Crassus, cel mai bogat om din Roma şi avid după glorie militară, dreptul de a constitui o armată privată cu care să suprime revolta gladiatorilor. Spartacus reuşeşte în mai multe rânduri să-l păcălească pe Crassus, însă odată cu neînţelegerile din tabăra gladiatorilor care au determinat separarea lor şi cu chemarea lui Pompei cel Mare de către Senat, revolta este înăbuşită.
Ascultând de chemarea conştiinţei lui profunde, Spartacus a ales să moară pentru un ideal măreţ decât să trăiască în sclavie, intrând astfel în legendă. A devenit un erou al umanităţii, unul dintre cei care s-a sacrificat pentru nemuritorul vis de libertate al omenirii.

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Tags: , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to Spartacus (2004) – filme online

 1. Ralu a comentat: 22/04/2014 ora 14:03

  Este un film nemaipomenit! Il recomand tuturor! Imi place mult si nu mint, am vazut multe filme de istorie :fhd: 😉 😛 😮

 2. deny a comentat: 10/10/2013 ora 00:07

  misto

 3. Raul a comentat: 09/12/2012 ora 14:28

  nu eun film e Istorie cu I mare

 4. Raul a comentat: 09/12/2012 ora 12:05

  cel mai bun film vazut, deja lam vazut de 3 ori, merita vazut de intreaga planeta 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 cel mai bun film

 5. ser a comentat: 01/12/2012 ora 01:11

  buuuuuuuun buuun filmul,mi-a placut 😉

 6. picasoy a comentat: 13/10/2012 ora 22:20

  Putine sunt filmele care reusesc sa ne captiveze, nu de multe ori am auzit pareri subiective. Sunt de acord ca raportat varianta mai veche cea din 1960, este un film putin mai slab cotat, dar are un plus la capitolul imagine si efecte speciale. Merita vazut, iar din partea mea, un iubitor al genului un 7,5.

 7. whoophi a comentat: 12/08/2012 ora 03:57

  BUNICEL,NU SE COMPARA CU CELELALTE VERSIUNI “SPARTACUS”,DAR…..MERITA VAZUT. CAM NOTA 8 AS ACORDA….

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *