Spartacus (2004) – filme online

Spartacus (2004) – filme online

Vezi trailer
6.8
NOTA IMDB
2.5
NOTA USERI

Spartacus (2004) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, DRAMĂ
6.8
NOTA IMDB
2.5
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

În anul 72, î.Hr., când forta brutalã a Imperiului Roman cuprindea toatã lumea, fiecare tarã cuceritã trimitea noi sclavi pentru a le face pe plac stãpânilor romani. Vândut ca sclav de mic, dupã ce a asistat la uciderea tatãlui sãu, Spartacus va deveni liderul unei revolte împotriva puternicilor generali şi politicieni ai Romei. După o serie de victorii asupra unor comandanţi romani, Senatul este constrâns să îi acorde lui Marcus Crassus, cel mai bogat om din Roma şi avid după glorie militară, dreptul de a constitui o armată privată cu care să suprime revolta gladiatorilor. Spartacus reuşeşte în mai multe rânduri să-l păcălească pe Crassus, însă odată cu neînţelegerile din tabăra gladiatorilor care au determinat separarea lor şi cu chemarea lui Pompei cel Mare de către Senat, revolta este înăbuşită.
Ascultând de chemarea conştiinţei lui profunde, Spartacus a ales să moară pentru un ideal măreţ decât să trăiască în sclavie, intrând astfel în legendă. A devenit un erou al umanităţii, unul dintre cei care s-a sacrificat pentru nemuritorul vis de libertate al omenirii.

.

Trimite filmul

Partea 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Partea 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  7 comentarii
  1. Ralu | 2014-04-22

   Este un film nemaipomenit! Il recomand tuturor! Imi place mult si nu mint, am vazut multe filme de istorie :fhd: 😉 😛 😮

  2. deny | 2013-10-10

   misto

  3. Raul | 2012-12-09

   nu eun film e Istorie cu I mare

  4. Raul | 2012-12-09

   cel mai bun film vazut, deja lam vazut de 3 ori, merita vazut de intreaga planeta 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 cel mai bun film

  5. ser | 2012-12-01

   buuuuuuuun buuun filmul,mi-a placut 😉

  6. picasoy | 2012-10-13

   Putine sunt filmele care reusesc sa ne captiveze, nu de multe ori am auzit pareri subiective. Sunt de acord ca raportat varianta mai veche cea din 1960, este un film putin mai slab cotat, dar are un plus la capitolul imagine si efecte speciale. Merita vazut, iar din partea mea, un iubitor al genului un 7,5.

  7. whoophi | 2012-08-12

   BUNICEL,NU SE COMPARA CU CELELALTE VERSIUNI “SPARTACUS”,DAR…..MERITA VAZUT. CAM NOTA 8 AS ACORDA….

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Bachelors (2017)
  The Brink (2017)
  Looking Glass (2018)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net