Speak – Tăcerea (2004) – filme online

Speak – Tăcerea (2004) – filme online

Vezi trailer
7.4
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI

Speak – Tăcerea (2004) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
7.4
NOTA IMDB
5.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

10 comentarii

Melinda Sordino (Kristen Stewart) este o adolescentă traumatizată din cauza unui băiat, Andy Evans (Eric Lively), care a violat-o la petrecerea prietenei ei cele mai bune, Rachele Bruin (Hallee Hirsh). Fiind complet traumatizată a sunat la poliţie şi Rachel a considerat-o trădătoare, astfel rupând orice legătură cu ea. Tânăra Melinda a intrat la liceu, iar fosta ei prietenă cea mai bună se împrietenise foarte mult cu Andy, cel care abuzase de ea la acea petrecere. Melinda nu are niciun prieten şi încearcă să se schimbe. În final îi spune lui Rachel despre viol de teamă să nu păţească la fel.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

10 comentarii
 1. Ana | 2016-11-24

  💡 😉 😛 Foarte frumos filmul… Dat Twilight ramane pe locul 1! Il iubesc,il vad aproape in fiecare zi nu conteaza daca l-am vazut de mai multe ori!

 2. Irina adamovics | 2016-01-17

  M-a tinut captivata tot filmul,un subiect ce merita sa fie dezbatut pentru a putea preveni astfel de eveniment in viata fiecarei tinere(si nu numai),cu un deznodamant bun pana la urma.Dupa parerea mea,merita sa fie vazut,de loc nu mi se pare timp pierdut.

 3. jesmina | 2015-01-25

  Lipsit de spectaculozitate,dar pentru cei care au rabdare si putere de intelegere,interesant.

 4. oana | 2015-01-23

  Ca cineva trecut printr-o astfel de experienta pot spune ca e f bine realizat.. E adevarat tacerea apare.. indiferent de ce spune lumea sau cat de izolat devii ai prefera sa fii tot ce poate vi mai rau de auzit din gura lumii in locul experientei traite. E f greu pana ajungi acolo. sa constientizezi’ s-a intamplat, e acolo, nu o poti uita sau sa o faci sa dispara… abia apoi poti gasi calea sa o lasi acolo, sa incetezi sa o mai porti cu tine mereu. Viata se schimba , toata. Marcat ramai mereu, . Cu timpul dobandesti insa intelepciune , echilibru si maturitate insa intr-o ordine nefireasca varstei sau cursului natural iar asta iti va atribui mereu o nota psihologica slaba .. In acest film, ca si in realitate de altfel .cel mai mult ma intriga pentru o astfel de situatie este Atitudinea parintilor care nici macar nu observa o schimbare atat de categorica. Ar trebui sa se intrebe, sa intrebe, sa vorbeasca, sa sustina sa incerce sa aline cumva.. asa a fost si la mine dar tot nu inteleg cum se poate,.Azi sunt mama la randul meu , tocmai de aceea imi este mai greu sa inteleg! pt film in sine dau nota maxima pt ca totusi e film, insa pt apropierea de realitate are lacune alocuri. dau 7-8 1 dar pt ca e un film da, merita maxim!

 5. myrion | 2015-01-20

  foarte educativ,destul de deprimant pt. un copil.
  cei care gasesc ca este un film slab,
  precis le plac filmele indiene,nu trebuie sa gandesca prea mult.
  pt ca au doar muzica si dansuri oribile.
  nota 8. :fhd:

 6. LiZaA | 2015-01-17

  L-am vazut de doua ori…mi-a placut enorm, tristetea pe care a interpretat-o Kirstyn Steward…De cate ori a simtit nevoia sa spuna si nu a facut-o…pe langa trauma personala suferita a mai trebuit sa suporte si rautatea celor care nu stiau adevarul. Superb…acum ii inteleg calitatile actoricesti. Din partea mea merge si un 9+…

 7. DELIACAPEZAN | 2015-01-17

  un film de tot rahatul..am pierdut timpul degeaba ,adica ea chiar nu putea sa vorbeasca ,sa explice macar parintilor ..am vizionat un film prost ..nota 4 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 8. Mia | 2015-01-16

  a tost puternica si cu ajutorul picturii a reusit sa se regaseasca si sa riposteze.Frumos , mi-a placut, chiar daca stewart nu e printre favoritele mele pt ca e inexpresiva, o statuie…

 9. Bogumil | 2015-01-16

  odata abuzat un copil la varsta frageda cu greu i-si mai revine… trauma il va urmari toata viata daca nu este incurajat sa incerce sa treaca peste ea sau sa o destainuie cuiva.. un psiholog poate ajuta mult pt ca este unul din cazurile profesiei si stie cum sa abordeze problema fiecarui caz in parte insa parintele este cel mai indicat pt a “repara” problema deoarece nimeni nu este mai apropiat pt acel copil chiar daca e grad de rudenie apropiat, parintii nu pot fi innlocuiti (excludem cazurile exceptionale… alcoolici,drogati,bolnavi etc)

 10. jimmy.. | 2015-01-15

  merge.. nota 7 !

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

3 Days to Kill - Condamnat să ucidă (2014) - filme online
Bad Genius (2017)
The Terror (2018) - Serial TV

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Thank you for your message!