Speed Racer (2008) – film online gratis

Speed Racer (2008) – film online gratis

Vezi trailer
6.0
NOTA IMDB
8.3
NOTA USERI

Speed Racer (2008) – film online gratis

GEN FILM: ACŢIUNE, FAMILIE, SPORT
6.0
NOTA IMDB
8.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

2 comentarii

Gonind pe pistă şi luând virajele marilor competiţii, Speed Racer (Emile Hirsch) este un pilot de curse înnăscut. Având de mic microbul maşinilor de curse, Speed este agresiv, are reflexe, dar mai ales este neînfricat. Adevărata competiţie este legată de amintirea fratelui pe care l-a idolatrizat – legendarul Rex Racer, a cărui moarte în timpul unei competiţii a lăsat în urmă o moştenire pe care Speed se simte obligat s-o ducă la izbândă.Speed este loial afacerii de familie legată de competiţiile de curse şi condusă de tatăl sau, Pops Racer (John Goodman), designer-ul fantasticei Mach 5 pe care o conduce Speed. Când Speed refuză o ofertă profesională tentantă din partea companiei Royalton Industries, el nu numai că reuşeşte să-l înfurie pe proprietarul maniac al companiei (Roger Allam), dar descoperă un secret cumplit – unele dintre cele mai mari competiţii sunt aranjate de un grup de magnaţi, care îi manipulează pe piloţi pentru a obţine profituri uriaşe. Dacă Speed nu vrea să concureze în numele Royalton, atunci Royalton va avea grijă ca Speed să nu mai treacă niciodată victorios linia de sosire.

Regia filmului online gratis subtitrat: Larry Wachowski, Andy Wachowski
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Speed Racer ii regasim pe: Emile Hirsch, Christina Ricci
Durata filmului Speed Racer online gratis: 135 minute

.

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Wicker Park (2004) - Carari intortocheate
Long khong (2005) - Art of the Devil 2
Arsenal (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.