Spionul balcanic ( 1984 ) – filme online

Spionul balcanic ( 1984 ) – filme online

Vezi trailer
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Spionul balcanic ( 1984 ) – filme online

GEN FILM: COMEDIE
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

În această satiră neagră care reconstituie anii ’50 ai Iugoslaviei sub Tito, stalinistul Ilia (Danilo Bata Stojković) şi fratele său nu au renunţat la susţinerea dictatorului sovietic şi a politicii acestuia. Amândoi au făcut închisoare în anii ’50 pentru acest lucru. Acum, după aproape trei decenii, un nou vecin, care a trăit multă vreme la Paris, li se pare suspect din acest motiv. Reiese până la urmă că omul nu e vinovat cu ceva, dar Ilia e convins că este un spion al imperialiştilor şi, înarmat cu un magnetofon şi un aparat foto, întreprinde pe cont propriu un filaj pentru a strânge dovezi incriminatoare. În acelaşi timp, Ilia îi implică şi pe ceilalţi vecini într-o frenezie antiimperialistă împotriva ghinionistului vecin. Înainte ca Ilia să poată fi oprit chiar şi soţia i se alătură în acţiunile sale însă fiica e greu de convins, ba chiar e jenată. Paranoia lui Ilia determină apariţia mai multor situaţii pline de umor şi patos.

.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. Mitica | 2012-11-08

   O comedie buna. Nu o sa radeti neaparat da,r o sa va mire cat de tare erau indoctrinati oamenii pe vremea comunistilor si cat de prosti erau ei

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net