Spring, Summer, Fall, Winter… and Spring – Primăvara, vara, toamna, iarna… și din nou primăvara (2003) – filme online

Spring, Summer, Fall, Winter… and Spring – Primăvara, vara, toamna, iarna… și din nou primăvara (2003) – filme online

Vezi trailer
2.1
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Spring, Summer, Fall, Winter… and Spring – Primăvara, vara, toamna, iarna… și din nou primăvara (2003) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ
2.1
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

17 comentarii

O nominalizare Academia Europeană de Film.

Primăvara, vara, toamna, iarna şi iar primăvara (Spring, summer, fall, winter and… spring) este un film despre degenerarea generaţiilor noi, despre disciplină, valoare, greşeli, conştiinţa şi îndreptarea greşelilor. Filmul are puţin dialog este pregnant vizual şi este o metaforă de la un cap la altul, punând fiinţă umană faţă în faţă cu timpul. Kim Ki-Duk realizează cu mâna de maestru un film moralizator despre un maestru care încearcă să-i predea discipolului valorile şi etica care împing fiinţa umană către evoluţie şi care-i oferă demnitatea de a trăi corect, de a respecta şansa existenţei ca pe un dar unic. Timpul este liberul arbitru, un companion neiertător, care nu-ţi oferă dreptul de a relua un pas greşit. Greşeala se repara greu, lasă urme şi se răsfrânge ca factor degenerativ asupra generaţiilor urmașe. Cele patru anotimpuri reprezintă cele patru stadii ale vieţii unui om. Copilăria, Adolescența, Maturitatea, Bătrâneţea şi cele 4 caracteristici majore aferente lor: infantilitatea, rebelitatea, asumarea responsabilităţilor pentru greşelile comise şi dobândirea înţelepciunii…

IMDB : 8,1

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  17 comentarii
  1. LARRY | 2018-01-20

   nu am vazut niciodata o nota atat de mica la un film pe imdb 2.1

  2. virgil | 2017-08-23

   Un film impresionant , fascinant !

  3. m | 2016-11-19

   Un film,o lectie.

  4. marin | 2016-04-08

   un film de exceptie !!!

  5. dan | 2016-03-21

   oare cati s-au gandit pana acum ca succesiunea anotimpurilor este ciclul unui om pe pamant?
   ce frumos realizata conexiunea,ce peisaje,ce profunzime,ce intelesuri!
   remarcabil film,absolut minunat!

  6. ana | 2014-11-01

   Unde era maestrul cand al doilea baiat a gresit? Repetam greselile cu sau fara invatator langa noi(intervine liberul arbitru) iar pedeapsa o ispasim mai devreme sau mai tarziu pentru ca este cineva acolo mai sus care ne priveste .

  7. mira | 2014-10-26

   exceptional film. descrierea i se potriveste perfect. comentariile sunt de prisos. e un film de 10. multumim!

  8. no name | 2014-07-15

   as putea sa denumesc filmul asta SOUL HEALING….cel putin asa este pentru mine…ma uit la el de cate ori vreau sa uit de mine si de tot ce ma-nconjoara…mi-ar placea sa traiesc intr-un templu plutitor si sa meditez toata ziua…yeah, maybe in my dreams 🙁

  9. dinucardos67 | 2014-05-14

   hm. interesant

  10. cristina | 2014-05-14

   super filmul!!!!!nota 10 🙂

  11. Adina | 2014-02-09

   Un film superb! Prezinta etapele vietii, cu ceea ce au ele specific intr-un mod emotionant si captivant. E la fel cum ai urmari o viata intreaga trecandu-ti prin fata ochilor. Ce m-a impresionat este modul in care sunt evidentiate slabiciunile specifice fiecarei varste si drumul spre dobandirea intelepciunii. Frumos, frumos de tot! Chiar merita vazut!

  12. kiki | 2013-09-08

   inca un film care arata CIT de prosti pot fi barbatii!

  13. DmD | 2013-06-22

   … Draga ”iulian”, iti recomand cu caldura disney channel si cartoon network… bafta in a intelege mai multe de acolo :mrgreen:
   Cat despre film… unu la miliarde… 🙁

  14. pepy | 2013-05-29

   Exceptional , profund si rascolitor , nota 20. N-am vazut de mult un film cu atat de multe invataminte pentru spiri si intelepciune asiatica budista de prim rang. Peisajele sunt fantastic de frumoase cu iz pictografic si inlocuiesc dialogul care aproape nu mai este necesar. Anotimpurile, nu sunt cele calendaristice ci etapele vietii prin care trecem, si tot ce ne inconjoara este prezentat simbolic cu intelesuri adanci conform budismului pe care il consider ca fiind un mod de viata si nu o religie. Portile acelea inguste cred ca reprezinta intrarea in fiecare etapa a desavarsirii spiritului iar caile sunt mai multe in timp ce intrarea e una singura, iar daca mergi pe ocolite nu vei gasi intrarea niciodata. Unele dintre simboluri recunosc, nu le-am inteles,o sa mai gandesc poate reusesc. Finalul este cutremurator, arata ca suntem mereu supusi greselii, si suntem condamnati sa ne reincarnam iar si iar fiindca repetam aceleasi greseli chiar daca sunt sub o alta forma. Nu pot sa vorbesc despre acest film decat in superlative pe care le merita cu prisosinta din absolut toate punctele de vedere. Multumesc din suflet FilmeHd pentru acest super film.

  15. adela | 2013-05-09

   Este un film care da de gandit, merita sa fie vazut!

  16. Nina | 2013-05-06

   Este un film de exceptie, profund impresionant, plin de intelepciune si probabil, greu de uitat.
   A nu se rata !
   Ma inclin in fata regizorului !

  17. iulian | 2013-05-06

   habar nu am ce a vrut sa arate filmul asta nota care o merita este 3,5 🙁 🙁

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net