Spy Game – Spioni de elită (2001) – filme online

Spy Game – Spioni de elită (2001) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
7.3
NOTA USERI

Spy Game – Spioni de elită (2001) – filme online

GEN FILM: ACŢIUNE, CRIMĂ, THRILLER
7.1
NOTA IMDB
7.3
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

13 comentarii

Desfăşurându-se într-o lume a intrigilor globale din perioada ulterioară războiului din Vietnam, către finalul războiului rece, Spioni de elită este o poveste despre regăsire şi prietenie, despre un mentor şi protejatul său, un joc de-a şoarecele şi pisica.
Acţiunea se petrece în 1991 când agentul CIA Nathan Muir (Robert Redford), aflat la numai o zi de sfârşitul carierei, află că elevul său de altădată Tom „Cercetaşul” Bishop (Brad Pitt) se afla într-o mare dificultate. Deţinut într-o închisoare străină fiind acuzat de spionaj, Bishop a avut o tentativă nereuşită de evadare şi mai are doar 24 de ore de trăit. Temându-se de un incident pe plan internaţional, CIA decide să nu-şi asume riscul de a-l salva.
Aşa că totul depinde acum de Muir. Cu o nouă generaţie la conducerea agenţiei, bătrânul Muir nu mai este un om de însemnătate în interiorul serviciului secret şi trebuie să găsească o cale de a păcăli organizaţia pe care a servit-o atâţia ani pentru a obţine detalii despre situaţia lui Bishop.
Muir l-a ales pe Bishop atunci când tânărul era trăgător de elită în Vietnam şi l-a învăţat tot ce ştia. Dar o prăpastie i-a separat ulterior. Acum, aflat într-o cursă contra cronometru, Muir apelează la o serie de episoade pe care cei doi le-au petrecut împreună în toată lumea. La o ultimă convocare a superiorilor săi, Muir le povesteşte cum l-a recrutat pe tânărul debutant, cum l-a antrenat pentru meseria solicitantă de agent şi cum au întâlnit femeia care le-a periclitat operaţiunea şi totodată prietenia.
Spioni de elită îi aduce împreună pe Robert Redford şi Brad Pitt, doi giganţi ai ecranului aflaţi la prima colaborare după 1992, atunci când Redford a regizat filmul ce l-a consacrat pe Pitt – A River Runs Through It. Este şi prima oară când cei doi joacă împreună într-un film. Filmul îi are în distribuţie şi pe Catherine McCormack, Stephen Dillane, Larry Bryggman şi Marianne Jean-Baptiste.
Regia îi aparţine lui Tony Scott. Scenariul original îi are ca autori pe Michael Frost Beckner şi David Arata, după un subiect de Beckner. Douglas Wick şi Marc Abraham sunt producătorii, iar Armyan Bernstein, Iain Smith, Thomas A. Bliss şi Jamees W. Skotchdopole producătorii executivi. Imaginea îi aparţine lui Dan Mindel, scenografia lui Norris Spencer, montajul lui Christian Wagner, costumele lui Louise Frogley iar muzica lui Harry Gregson-Williams.

IMDB : 7,0

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Cipolla Colt (1976) - Pentru un pumn de ceapă - online subtitrat
Padmaavat (2018)
Salaam Bombay! (1988)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.