St Trinian’s 2: The Legend of Fritton’s Gold (2009) – Filme online gratis subtitrate in romana

St Trinian’s 2: The Legend of Fritton’s Gold (2009) – Filme online gratis subtitrate in romana

Vezi trailer
5.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

St Trinian’s 2: The Legend of Fritton’s Gold (2009) – Filme online gratis subtitrate in romana

GEN FILM: AVENTURĂ, COMEDIE
5.8
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

Povestea continuă cu o nouă aventură. Un membru al unei organizaţii împotriva femeilor află de legenda comorii piratului Fritton, comoară ce poate fi descoperită cu ajutorul unui inel format din două părţi.

Şi unde să se afle o partea a inelul dacă nu la St. Trinian’s?

După încercarea de a cumpăra inelul prin intermediul unei eleve, Lord Pomfrey trece direct la fapte şi fură bucata de inel aflată în şcoală. Dar fetele nu se lasă mai prejos şi, urmărind o serie de indicii, găsesc şi a doua parte. Aici intervine Geoffrey Thwaites care, infiltrându-se în organizaţia Lordului Pomfrey, ia şi a doua parte a inelului.

Finalul este neprevăzut şi amuzant, implicându-l şi pe W. Shakespeare, înrudit pare-se cu familia Fritton şi care, pe deasupra, fusese şi pirat.

Povestea tipică a unui internat englez de fete întâlneşte o nouă abordare în St Trinian’s: The Legend of Fritton’s Gold, o comedie cu şi despre adolescenţi care, la un nivel mai profund, face aluzie la egalitatea dintre femei şi bărbaţi.

Trimite filmul

Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
    Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
    Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net