Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977) – filme online

Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977) – filme online

Vezi trailer
8.7
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
8.7
NOTA IMDB
6.8
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

6 comentarii

6 premii şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, 2 premii şi 4 nominalizări BAFTA .

Unul dintre cele mai extraordinare filme din istoria cinematografiei, Războiul stelelor a deschis noi orizonturi în cea de-a şaptea artă. Geniul din spatele acestui univers science-fiction care a înnebunit o lume întreagă se numeşte George Lucas, fiind, probabil, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din ultimii 100 de ani.
Povestea, pentru acea minoritate infimă care nu o cunoaşte, începe cu o descoperire neaşteptată făcută de băieţanul Luke Skywalker. El locuieşte undeva într-o fermă de pe Planeta Tatooine şi, într-o zi, observă că robotul de mâna a doua primit în dar de la părinţii este purtătorul unui mesaj venit din spaţiul intergalactic, de la o anumită prinţesă Leia.
Aceasta cere disperată ajutorul unui anumit Obi-Wan Kenobi. Nedumerit, Luke cere sfatul lui Ben Kenobi, un prieten de-al tatălui său şi constată cu surprindere că el este cel vizat de mesajul venit de la o distanţă de mii de ani lumină.
Kenobi îl va pune în temă pe Luke cu privire la războiul dintre gruparea Rebelilor pe de o parte şi Imperiul Conducător şi energia spirituală numită Forţa pe de altă parte.
Fără să mai stea pe gânduri, Luke şi Kenobi cărora li se alătură Han Solo (Harrison Ford) îşi unesc forţele pentru a o salva pe prinţesa Leia din ghearele maleficului Imperiu, condus de sinistrul geniu Darth Vader.

Mania pe care a declanşat-o acest film a rămas la fel de sesizabilă şi în ziua de azi, comercializarea jucăriilor miniaturale realizate după îndrăgitele personaje aducând fabricanţilor acestora profituri de zeci de milioane de dolari.

Foarte important pentru cei care n-au văzut serialele, este, să le vadă în ordinea următoare:

1. O nouă speranță/A New Hope (IV)
2. Imperiul Contraatacă/The Empire Strikes Back (V)
6. Întoarcerea lui Jedi/Return of the Jedi (VI)
3. Amenințarea Fantomei/The Phantom Menace (I)
4. Atacul Clonelor/The Attack of the Clones (II)
5. Răzbunarea lui Sith/Revenge of the Sith (III)

*Vedeți întâi filmele vechi, chiar dacă acțiunea se întâmplă mai târziu, în cele noi primiți informații pe care e important să le știți când le vedeți pe cele vechi. În felul acesta povestea este distrusă!

Ați mai putea să le vedeți și în ordinea următoare ca să nu vă strice surpriza:

1. O nouă speranță/A New Hope (IV)
2. Imperiul Contraatacă/The Empire Strikes Back (V)
3. Amenințarea Fantomei/The Phantom Menace (I)
4. Atacul Clonelor/The Attack of the Clones (II)
5. Răzbunarea lui Sith/Revenge of the Sith (III)

Trimite filmul

acest video nu a fost gasit

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  6 comentarii
  1. Mihail | 2015-04-26

   Adevarat, nu e originalul din 1977 l-am vazut la cinema de mai multe …pt. ca pelicula se deteriora, George Lucas s-a gandit sa o inbunatateasca cumva asa ca a fost restaurata si adaugate cateva efecta speciale in plus la toate cele 3 parti din vechea trilogie s-a intamplat in 1997 si iarasi au fost lansate pe marile ecrane (iarasi au facut ceva bani)…pt. ca in 1999 sa fie lansat Episodul I Amenintarea Fantomei…iar anul asta de pe 18 Decembrie putem sa vedem si Episodul VII – The Force Awaked!

  2. Ninhursag | 2015-04-21

   Versiunea asta nu e din 1977, e o versiune remastered, 2004 cel mai probabil, au pus multe efecte 3D. Cel care sare in ochi cel mai mult e Jabba insusi.

  3. Alexandru | 2015-03-25

   Asa a inceput o noua era a filmului SF !!

  4. Florin | 2014-08-13

   Un film deosebit , care a incantat multe generatii !

  5. shinoby | 2014-07-27

   De acord cu tine Mihai!Acum predomina efectele speciale in detrimentul jocului actoricesc.Ar trebui sa existe un echilibru intre cei doi factori ca filmul sa fie bun.Iar seria Star Wars tocmai asta ofera:dialoguri inchegate, actiune ,conflicte morale etc.Acum majoritatea filmelor sunt axate pe latura comerciala si mai pitin pe cea artistica.Cel putin, asta e parerea mea!
   Recomand seria tuturor!Merita,chiar daca nu esti fan sci-fi!

  6. Mihail | 2014-02-03

   Nimeni nu se mai uita la asa ceva in ziua de azi, pacat! nu se mai fac S.F.uri ca si atunci! Filmul copilariei mele!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  The Unbearable Lightness of Being (1988) - Insuportabila usurinta de a fi
  The Florida Project (2017)
  Sleepwalker (2017)

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net