Stone (2010) – filme online

Stone (2010) – filme online

Vezi trailer
5.4
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
5.4
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Adaptat după piesa de teatru omonimă a lui Angus MacLachlan, acest thriller psihologic îl are în centrul acţiunii pe un piroman condamnat la închisoare, pe nume Stone, care recurge la orice mijloace spre a-l manipula pe ofiţerul de poliţie care se ocupă de supravegherea lui şi care i-ar putea asigura eliberareă condiţionată dacă ar garanta pentru buna lui purtare şi pentru faptul că nu mai reprezintă un pericol social. Un bărbat între două vârste care şi-a petrecut toată viaţa încercând să corecteze comportamentul deviant al infractorilor, Jack Maybury este implicat în mod subtil de către inteligentul şi diabolicul Stone într-un joc de-a şoarecele şi pisica şi riscă să îşi piardă stăpânirea de sine atunci când o întâlneşte pe frumoasa şi pasionala soţie a puşcăriaşului – Lucetta. Ceea ce nu ştie poliţistul este faptul că vicleana Lucetta a perfectat împreună cu soţul ei un plan de a-l seduce şi de a-l împlica într-o relaţie romantică toridă cu scopul de a semna eliberarea rapidă din închisoare a lui Stone.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

4 comentarii
 1. victor | 2014-10-19

  De acord cu Andrei1987! CE-A FOST ASTA? ACtorii de 10 dar filmul fara un final…nu l-as recomanda!

 2. pepy | 2013-04-20

  Excelent nota 10, film psihologic de clasa cu actori pe masura. Atentie ! barbati, sexul feminin cu exemplarele lui splendide va pot usor zapaci si controla daca va lasati condusi doar de capul ala mic si nu ganditi cu cel mare…

 3. sorinmariusdeaconescu | 2013-04-15

  hmmm…asa si asa,bunicel

 4. Andrei1987 | 2013-04-10

  Tocmai ce am vizionat film . Nu este genul meu de film , desi actorii sunt de prima clasa … filmului ii pot da nota 6 . Fara final , o incercare de film psihologic..fara actiune…fara suspans . Cei ce nu avetzi ce face , puteti incerca sa va uitati…dak puteti .

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Village (2004) - Sinucideri misterioase
Pickpockets (2018) - Pickpockets: Maestros del robo
Kodachrome (2017)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.