Stop-Loss – Pierderea libertății (2008) – filme online

Stop-Loss – Pierderea libertății (2008) – filme online

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI

Stop-Loss – Pierderea libertății (2008) – filme online

GEN FILM: DRAMĂ, RĂZBOI
6.5
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

7 comentarii

Sergentul Brandon King (Ryan Phillippe), erou de război, decorat în operaţiunile din Irak, se întoarce nerăbdător acasă, în micul orăşel din Texas în care locuieşte alături de cei dragi. Încearcă să-şi reia viaţa pe care a lăsat-o în urmă, având alături familia şi pe cel mai bun prieten al său, Steve Shriver (Channing Tatum), alături de care a fost plecat în misiunile armate.
Împreună cu ceilalţi camarazi de război, Brandon şi Steve doresc să revină în sânul comunităţii. Planurile însă le sunt date peste cap atunci când Brandon este rechemat la datorie. Situaţia ajunge să-i pună la încercare credinţa în fiecare lucru în care a crezut până atunci: legătura afectivă cu familia, loialitatea şi prietenia, limitele dragostei şi valoarea onoarei…

IMDB : 6,5

Trimite filmul

Server 1
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  7 comentarii
  1. ronin | 2017-01-15

   Film bun, chiar e de vazut Sa nu uitam, e anul 2008, intre timp nu mai crede nimeni minciunile americanilor. Incet-incet America incepe sa devina
   printre cele mai detestate tzari.

  2. M&Ms | 2016-08-21

   Un film care arata cum sunt manipulati propri lor cetateni si cum sunt trimisi la moarte sigura cu pretextul ca asi apara tara….cand ei cauta de fapt bani si sa domine lumea.Nu-i intereseaza cine moare lor celor de sus sa le fie bine.Bilanden a fost mai intai agent CIA abia apoi terorist,ISIS a colaborat cu SUA au primit arme si au fost antrenati de catre ei,iar acum sunt cei mai de temuti teroristi…..jocurile lor murdare …mor copii nevinovati.Filmul arata de fapt adevarata fata a lor :daca de ai mei nu imi pasa de tine nici atat.

  3. GRIG | 2016-08-21

   F BUN pentru cei care urmaresc genul- razboiul din Irak,Afganistan etc.

  4. Rzv | 2016-08-21

   Film corect si realist, din pacate multi soldati patesc asa, si mor fara drept de apel. Recomand

  5. paul | 2016-08-20

   filmul e bun ,merita vazut.mai ales ca arata ideologia tipic americana .prosteste omul dupa care isi bate joc de el.sa ne aparam tara,,fata de cine sa o apere? ce cauta ei in IRAK in AFGANISTAN s-au in alte tari? de ce nu rezolva problema cu ISIS? ce interese mai au si acolo? de ce nu trimit trupe si acolo s-au nu mai au prosti care sa se inroleze? hai sictir america plecati acasa stati la voi acasa ca e mai bine pentru toata planeta . PREFACUTZILOR.

   • Andrei | 2016-08-21

    Sti ca ti ai descarcat amarul despre americani la un simplu comentariu de film,nu ? scuze, nu vreau sa fiu rau dar e foarte funny :))

  6. DOINA | 2016-08-20

   un film foarte bun, multumesc HD!!!!!!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  A United Kingdom (2016) - filme online
  Operator (2016) - filme online
  Suburbicon (2017) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net