Vizioneaza filme online

Stop-Loss – Pierderea libertății (2008) – filme online

Sergentul Brandon King (Ryan Phillippe), erou de război, decorat în operaţiunile din Irak, se întoarce nerăbdător acasă, în micul orăşel din Texas în care locuieşte alături de cei dragi. Încearcă să-şi reia viaţa pe care a lăsat-o în urmă, având alături familia şi pe cel mai bun prieten al său, Steve Shriver (Channing Tatum), alături de care a fost plecat în misiunile armate.
Împreună cu ceilalţi camarazi de război, Brandon şi Steve doresc să revină în sânul comunităţii. Planurile însă le sunt date peste cap atunci când Brandon este rechemat la datorie. Situaţia ajunge să-i pună la încercare credinţa în fiecare lucru în care a crezut până atunci: legătura afectivă cu familia, loialitatea şi prietenia, limitele dragostei şi valoarea onoarei…

IMDB : 6,5

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to Stop-Loss – Pierderea libertății (2008) – filme online

 1. ronin a comentat: 15/01/2017 ora 20:40

  Film bun, chiar e de vazut Sa nu uitam, e anul 2008, intre timp nu mai crede nimeni minciunile americanilor. Incet-incet America incepe sa devina
  printre cele mai detestate tzari.

 2. M&Ms a comentat: 21/08/2016 ora 17:47

  Un film care arata cum sunt manipulati propri lor cetateni si cum sunt trimisi la moarte sigura cu pretextul ca asi apara tara….cand ei cauta de fapt bani si sa domine lumea.Nu-i intereseaza cine moare lor celor de sus sa le fie bine.Bilanden a fost mai intai agent CIA abia apoi terorist,ISIS a colaborat cu SUA au primit arme si au fost antrenati de catre ei,iar acum sunt cei mai de temuti teroristi…..jocurile lor murdare …mor copii nevinovati.Filmul arata de fapt adevarata fata a lor :daca de ai mei nu imi pasa de tine nici atat.

 3. GRIG a comentat: 21/08/2016 ora 14:41

  F BUN pentru cei care urmaresc genul- razboiul din Irak,Afganistan etc.

 4. Rzv a comentat: 21/08/2016 ora 11:05

  Film corect si realist, din pacate multi soldati patesc asa, si mor fara drept de apel. Recomand

 5. paul a comentat: 20/08/2016 ora 22:35

  filmul e bun ,merita vazut.mai ales ca arata ideologia tipic americana .prosteste omul dupa care isi bate joc de el.sa ne aparam tara,,fata de cine sa o apere? ce cauta ei in IRAK in AFGANISTAN s-au in alte tari? de ce nu rezolva problema cu ISIS? ce interese mai au si acolo? de ce nu trimit trupe si acolo s-au nu mai au prosti care sa se inroleze? hai sictir america plecati acasa stati la voi acasa ca e mai bine pentru toata planeta . PREFACUTZILOR.

  • Andrei a comentat: 21/08/2016 ora 10:58

   Sti ca ti ai descarcat amarul despre americani la un simplu comentariu de film,nu ? scuze, nu vreau sa fiu rau dar e foarte funny :))

 6. DOINA a comentat: 20/08/2016 ora 20:33

  un film foarte bun, multumesc HD!!!!!!

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *