Vizioneaza filme online

Stranger Than Fiction – Mai mult decât ficţiune (2006) – filme online

O nominalizare Globul de Aur.

În Stranger Than Fiction, Will Ferrell îl interpreatează pe Harold Crick, un agent al Fiscului american a cărui lume este întoarsă cu susul în jos când începe să audă că viaţa lui este povestită de un narator pe care doar îl poate auzi. Naratorul, Kay Eiffel (Emma Thompson), un autor de romane tragice aproape uitat, se chinuie să îşi termine ultima şi cea mai bună carte, neştiind că protagonistul ei traieşte şi este în mod incontrolabil ghidat de cuvintele ei. Când vocea declară că Harold Crick se are în faţă o moarte iminentă, Harold realizează că trebuie să afle cine îi scrie povestea şi să determine schimbarea ei.

Tags: , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

4 Responses to Stranger Than Fiction – Mai mult decât ficţiune (2006) – filme online

 1. BORA a comentat: 21/01/2015 ora 15:04

  Sa distribui in roluri secundare actori experimentati ca Dustin Hoffman sau Emma Thompson este o idee foarte buna. Vocile si interpretarea celor doi sunt absolut grozave. Chiar si Will Farrell are o prestatie multumitoare desi filmele in care a joaca de obicei sunt… superficiale, ca sa nu spun praf (evident cele vizionate de mine pana in prezent). Pe Maggie Gyllenhaal am mai vazut-o in The Secretary.
  “Fara impuscaturi si sex”, povestea filmului e chiar placuta si chiar il recomand iubitorilor filmelor artistice decente si emotionante. Voturile IMDB cumuleaza o nota de 7,7.

 2. Sirius a comentat: 08/11/2014 ora 02:59

  Bun ,merita vazut.

 3. dana a comentat: 08/11/2014 ora 00:22

  merita vazut , recomand.

 4. Mia a comentat: 07/11/2014 ora 00:22

  frumos… fara impuscaturi si sex, dar te tine in suspans pana la sfarsit si ne aduce aminte ce inseamna meseria de actor … si regizor. Emma thompson e fenomenala cum ne-a obisnuit

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *