Stranger Than Fiction – Mai mult decât ficţiune (2006) – filme online

Stranger Than Fiction – Mai mult decât ficţiune (2006) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Stranger Than Fiction – Mai mult decât ficţiune (2006) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, DRAMĂ, FANTEZIE
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

O nominalizare Globul de Aur.

În Stranger Than Fiction, Will Ferrell îl interpreatează pe Harold Crick, un agent al Fiscului american a cărui lume este întoarsă cu susul în jos când începe să audă că viaţa lui este povestită de un narator pe care doar îl poate auzi. Naratorul, Kay Eiffel (Emma Thompson), un autor de romane tragice aproape uitat, se chinuie să îşi termine ultima şi cea mai bună carte, neştiind că protagonistul ei traieşte şi este în mod incontrolabil ghidat de cuvintele ei. Când vocea declară că Harold Crick se are în faţă o moarte iminentă, Harold realizează că trebuie să afle cine îi scrie povestea şi să determine schimbarea ei.

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

4 comentarii
 1. BORA | 2015-01-21

  Sa distribui in roluri secundare actori experimentati ca Dustin Hoffman sau Emma Thompson este o idee foarte buna. Vocile si interpretarea celor doi sunt absolut grozave. Chiar si Will Farrell are o prestatie multumitoare desi filmele in care a joaca de obicei sunt… superficiale, ca sa nu spun praf (evident cele vizionate de mine pana in prezent). Pe Maggie Gyllenhaal am mai vazut-o in The Secretary.
  “Fara impuscaturi si sex”, povestea filmului e chiar placuta si chiar il recomand iubitorilor filmelor artistice decente si emotionante. Voturile IMDB cumuleaza o nota de 7,7.

 2. Sirius | 2014-11-08

  Bun ,merita vazut.

 3. dana | 2014-11-08

  merita vazut , recomand.

 4. Mia | 2014-11-07

  frumos… fara impuscaturi si sex, dar te tine in suspans pana la sfarsit si ne aduce aminte ce inseamna meseria de actor … si regizor. Emma thompson e fenomenala cum ne-a obisnuit

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Terror (2018) - Serial TV
Chronicle (I) (2012) - Filme online gratis
Backtrack (2015)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.