Striptease (1996) – filme online

Striptease (1996) – filme online

Vezi trailer
4.3
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
4.3
NOTA IMDB
2.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

Bazat pe un roman de Carl Hiaasen, filmul a arătat-o în premieră pe frumoasa Demi, aşa cum numai Bruce Willis o mai văzuse până atunci. Acesta este principalul motiv pentru care s-a bucurat de o impresionantă galerie masculină. Pentru femeile care s-ar fi putut simţi puţin complexate, invidioase şi furioase pe soţii lor, regizorul a folosit o altă abordare: doamnelor, urmăriţi povestea înduioşătoare a unei mame care luptă pentru fiica sa. Aşa că, în final, toată lumea a fost împăcată, iar filmul s-a vândut mai mult decât bine.
Demi interpretează rolul lui Erin (Demi Moore) care tocmai a divorţat de Darrell (Robert Patrick), pierzând astfel custodia fiicei sale, Angela (interpretată de Rumer Willis, fiica din realitate a actriţei). Impresionat de zilele de glorie ale fostului fotbalist, judecătorul se pronunţă în favoarea fostului soţ, ceea ce o determina pe Erin să lupte pentru a-şi recâştiga copilul. Concediată de la FBI unde lucra ca secretară, ea este nevoită să lucreze ca dansatoare într-un club de noapte, pentru a strânge banii pentru un nou proces.
Din fericire, în ciuda lipsei ei de experienţă în ale stripteasului, ea se împrieteneşte aici cu celelalte dansatoare şi chiar îşi găseşte un protector în persoana lui Shad (Ving Rhames), un bodyguard de la club. Mai mult, ea îşi face chiar câţiva fani printre clienţii clubului, dintre care cel mai notabil este David Dillbeck (Burt Reynolds), un senator conservator de o moralitate îndoielnică, obsedat de trupul Erinei.
Unul dintre admiratorii lui Erin, Jerry Killian (William Hill) îi promite s-o ajute şantajându-l pe senator cu o poză în care acesta apare într-o postură compromiţătoare alături de Erin. Când acest admirator este găsit mort, Erin înţelege că oamenii lui David joacă mai dur decât şi-a imaginat.
Povestea ecranizării acestui film este una cât se poate de scurtă: Andrew Bergman şi Mike Lobell erau fani înflăcăraţi ai scriitorului Carl Hiaasen, drept pentru care au făcut un film după acest best-seller, primul, de altfel, care se preta la acest lucru.
Demi Moore a fost prima şi singura alegere a producătorului, pentru că ea era Erin, nu numai pentru că era frumoasă, ci şi pentru că avea curajul şi încrederea în sine pentru a juca acest rol. Puţini sunt cei care ar contesta profesionalismul lui Demi Moore în jocul senzualităţii. Probabil că a devenit regina senzualităţii pentru că îşi arunca hainele cu un abandon total sau pentru că reuşeşte să insufle fiecărui cuvânt pe care îl pronunţa un anume farmec specific. Dar indiferent de ceea ce se spune despre ea, Demi a reuşit să transforme aceasta carismă sexuală într-o performanţă a celei mai bine plătite actriţe de la Hollywood.

Trimite filmul

acest video nu a fost gasit

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

3 comentarii
  1. titi.valy | 2014-12-26

    Vechi Dar Bun…Rol Super Tare Pentru …Demi Moore.. 😉 Merita Vzut.!!!! 🙂

  2. man | 2014-07-21

    toate parashootele se regasesc in filmul asta

  3. iuliana | 2014-07-20

    In acest film ma regasesc 90%,am invatat ca trebuie sa luptam,sa fim puternice si sa aratam ca suntem femei puternice, in adevaratul sens al cuvantului.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

The Stolen (2017)
Relatos salvajes - Wild Tales (2014)
Tess (2016)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!