Sultan (2016) – filme online

Sultan (2016) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
7.4
NOTA USERI

Descriere film

4 comentarii

Rare sunt filmele bollywoodiene fără o poveste de dragoste, iar Sultan nu face parte din excepţii. De fapt avem de-a face cu unul dintre filme indiene care pot fi atractive atât pentru publicul feminin, cât şi pentru cel masculin: spectatoarele vor acorda mai multă atenţie poveştii de dragoste şi dramei umane din viaţa lui Sultan, în timp ce spectatorii ar putea aprecia partea sportivă a filmului, concentrată pe ascensiunea şi revenirea luptătorului în ring. Un adevărat film “masala” (combinaţie de genuri specifică cinema-ului de pe subcontinent, care amestecă comedia cu acţiunea şi romantismul cu muzica), Sultan te motivează să-ţi urmezi visurile şi să lupţi pentru ele.
Salman Khan este eroul titular, un tânăr dintr-un orăşel nord-indian care, după ce se îndrăgosteşte de Aarfa (Anuskha Sharma), campioana naţională la lupte libere, ţine morţiş să o impresioneze. Iniţial atenţiile sale nu au efectul scontat, iar Sultan îşi dă seama repede că numai cu o victorie în ring îşi va putea impresiona aleasa inimii. Doar că mijlocul devine un ţel în sine şi Sultan va urca repede în topurile competiţionale. Cu victorii globale în palmares şi multiubita lui Aarfa alături, viaţa pare să-i fi oferit totul campionului, dar un eveniment tragic îl precipită pe Sultan în fundul prăpastiei: cu viaţa distrusă, luptătorul va profita la un moment dat de o ocazie pentru a reveni în ring şi a face din nou istorie.
După ce anul trecut dădea lovitura cu Bajrangi Bhaijaan/Puterea credinţei, filmul despre care noi am scris că a împăcat, cel puţin din punctul de vedere al cinefililor, două ţări aflate în continuu conflict, India şi Pakistanul, Salman Khan ridică ştacheta în Sultan, unde trece prin mai toate stările pe care le poate explora un actor pe marele ecran. Chiar dacă actorul ar putea pierde premiile naţionale de interpretare în favoarea lui Shah Rukh Khan şi a rolului său dublu din Fan, Salman chiar impresionează cu un rol complex, din care nu greşeşte nici măcar o notă. În jurul său, ceilalţi actori sunt şi ei foarte buni, mai ales Anuskha Sharma în rolul Aarfei, în acelaşi timp satelit şi punct central al vieţii lui Sultan, şi Amit Sadh, în cel al lui Aakash Oberoi, investitorul care îl convinge pe Sultan să se reinventeze ca sportiv.
Departe de a fi perfect, Sultan păcătuieşte din cauza duratei de 170 de minute şi din cauza cântecelor specifice Bollywood-ului. În unele filme indiene momentele muzicale duc povestea mai departe şi nu deranjează, dar în Sultan cel puţin două dintre acestea nu au nicio utilitate din punctul de vedere al scenariului, fiind folosite doar pentru a lansa un posibil nou hit local. Şi scenariul scris de regizorul Ali Abbas Zafar ar fi avut nevoie de o periere, dar îţi putem garanta că, în ciuda lungimii şi altor neajunsuri ale poveştii, vei părăsi sala de cinema entuziasmat şi reînvigorat pentru propriile tale lupte.
by TDI

Rating :
AP-12 ACORDUL PĂRINȚILOR PT. COPII SUB 12 ANI

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

Annihilation ( 2018 )
Her - Ea (2013) - filme online
Resurrecting the Champ (2007) - filme online

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

Filmehd pe email

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


You have Successfully Subscribed!