Super Capers 2009

Super Capers 2009

Vezi trailer
3.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Super Capers 2009

GEN FILM: seriale
TAGURI:
3.1
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Sinopsis film

0 comentarii

Super Capers este povestea unui pusti care nu are nici o putere. Ed Gruberman vrea sa fie super erou si nu constientizeaza in ce se baga, dar el tot vrea sa dovedeasca ca poate. Intr-o seara, incerand sa salveze o femeie de la un jaf armat, acesta il raneste serios pe atacator care il da in judecata. Sentinta lui este sa traiasca la vila unor super eroi unde sa invete de la ei tot ce poate. Ei poarta numele de The Super Capers. Singurul aliat al lui Ed Gruberman este credinta, care in cele din urma il ajuta sa descopere un plan diabolic al judecatorului care l-a trimis pe Ed sa traiasca in casa echipei de Super eroi. In cele din urma Ed se dovedeste a fi un supererou de incredere, un nou aliat in lupta impotriva raului.

Anul lansării: 2009
Regizor: Ray Griggs
Actori:

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

  • None found
TAGURI:

Lăsați un comentariu:

  • Vă rugam să respectați și părerile altor utilizatori chiar dacă nu sunteți de acord cu ele.
  • Comentariile care incită la violență și care conțin limbaj licențios vor fi șterse iar accesul la acest site va fi blocat.
  • Comentariile care nu au legatură cu filmul nu vor fi aprobate.
Drive-Away Dolls (2023)
La Grande Arche (2023)
Slow (2023)

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.se, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!