Superman Returns – Superman Revine (2006) – filme online

Superman Returns – Superman Revine (2006) – filme online

Vezi trailer
6.1
NOTA IMDB
8.1
NOTA USERI

Superman Returns – Superman Revine (2006) – filme online

6.1
NOTA IMDB
8.1
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

Superman – născut pe o planetă care a murit de mult – a fost crescut de părinţii săi adoptivi, la fermă Kent din Kansas. Tânărului Kal-El i se dă un nou nume Clark Kent, şi deşi el a crescut printre oameni, nu este unul dintre ei. Sub soarele galben al Pământului, el poate face lucruri la care oamenii nu pot decât să viseze, dar pentru a putea coexista cu ei, el trebuie să ducă o viaţă dubla ca un om prietenos, transformându-se în secret în Omul de Oţel când crizelele lumii în care trăieşte îi solicită ajutorul.
Dar acum, crizele lumii au trecut nerezolvate timp de cinci ani cât Superman a dispărut într-un mod misterios. Fără el, rata crimelor din oraşul Metropolis a crescut foarte mult şi acest lucru fără a număra viitoarele acţiuni destructive ale lui Lex Luthor, care a ieşit din închisoare cu intenţia de a folosi secretele tehnologice ale lui Superman pentru a obţine glorie şi câştiguri personale.
Lois Lane, reporterul star al ziarului “Daily Planet” şi iubirea vieţii lui Superman, şi-a continuat viaţa de când Superman a plecat fără să spună vreun cuvânt.
Chiar a câştigat un Premiu Pulitzer pentru eseul sau “De ce Nu Are Lumea Nevoie de Superman.” Lois are acum alte lucruri cu care se confruntă – ea este acum căsătorită cu nepotul editorului şi are un copil de care trebuie să aibă grijă.
Dar, pentru Superman, lunga sa căutare a locului sau din Univers se sfârşeşte la ferma de la Kent, în mijlocul singurei familiei pe care a cunoscut-o vreodată. Destinul sau este în Metropolis, unde doar o privire în ochii lui Lois îi spune că acesta este locul, printre pământenii cu defecte, dar în cele din urmă oameni buni, care este adevărata lui casă.

În regia lui Bryan Singer (X2: X-Men United, X-Men, The Usual Suspects), SUPERMAN RETURNS îi are în distribuţie pe debutantul Brandon Routh, Kate Bosworth (Beyond the Şea, Blue Crush), James Marsden (X2: X-Men United, The Notebook), Frank Langella (serialul HBO Unscripted), laureata premiului Oscar, Eva Marie Saint (North By Northwest), Parker Posey (Best în Show), Sam Huntington (Detroit Rock City), Kal Penn (Harold & Kumar Go to White Castle) şi premiatul cu Oscar Kevin Spacey (Beyond the Şea, American Beauty, The Usual Suspects)

Trimite filmul

Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  Annihilation ( 2018 )
  Her - Ea (2013) - filme online
  Resurrecting the Champ (2007) - filme online

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net

  Filmehd pe email

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net


  You have Successfully Subscribed!