Sweet and Lowdown (1999) – filme online

Sweet and Lowdown (1999) – filme online

Vezi trailer
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
7.3
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

3 comentarii

2 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur.

Un film ce combină documentarul cu drama sub semnul comediei. Povestea chitaristului Emmett Ray (Sean Penn), pentru care singurele lucruri importante în viaţă sunt jazz-ul şi alcoolul. Cântă în cluburi rau-famate, unde îşi perfecţionează stilul, visul său fiind acela de a-l întrece pe Django Reinhardt, un chitarist din Europa despre care se spune că este cel mai bun din lume. Superficialitatea lui Ray, când e vorba de altceva decât jazz, îi ameninţa cariera, decimata de alcoolism, scandaluri şi egoism acut. Singura care îl înţelege este Hattie (Samantha Morton), o fată mută…

IMDB : 7,3

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Server 5
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  3 comentarii
  1. costica | 2018-01-05

   frumos

  2. papageno | 2017-09-05

   Superba coloana sonora, interesant felul in care este spusa povestea (mockumentar), minunata interpretarea lui Samantha Morton in rolul lui Hattie; o eroina muta in filmele lui Allen, mi se parea de neimaginat 🙂 imi amiteste de Giulietta Masina din “La strada” de Fellini…Sean Penn e extraordinar, a luat lectii de chitara pentru acest film…Ii vine ca turnat rolul muzicianului de geniu, alcoolic, afemeiat, care in afara muzicii nu are absolut nicio idee despre viata sau relatiile cu alti oameni, iar dragostea o recunoaste doar atunci cand o pierde…Pentru cei carora le place jazzul si Woody Allen, filmul va fi o desfatare.

  3. Laima | 2017-07-29

   excelent! un film dintre cele mai bune!

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Badlands (1973) - Banda sălbatică
  Drugstore Cowboy (1989) - Rebelul
  American Splendor (2003) - Splendoare Americana

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net