Vizioneaza filme online

Swingers – Pierde-vară (1996) – filme online

O nominalizare Academia Europeană de Film.

Un grup de prieteni merge prin localurile de noapte în căutarea unei perechi, în perioada retro-swing ce a făcut furori în Statele Unite ale Americii în anii ’60-’70. Mike este un actor venit din estul Americii unde şi-a lăsat iubita, un tânăr care încearcă să se realizeze la Hollywood. După 6 luni de zile, cariera sa nu se îmbunătăţeşte cu nimic, rămâne falit, şi nici nu a cunoscut dragostea adevărată. Timpul trece, iar Mike continuă să se învârtă în jurul telefonului hrănindu-se cu amintirile unei fete pe care speră să nu o sperie cu insistenţele sale. Dar prietenii săi, Trent, Rob, Sue şi Charles s-au săturat de această aşteptare şi decid să îl scoată din casa să-l introducă în lumea cluburilor de dans.

Tags: , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Swingers – Pierde-vară (1996) – filme online

 1. Florin a comentat: 10/11/2015 ora 03:05

  Mai invatam si noi romanii cam cum e cu relationarea cu femeile tinere si ce trebuie sa facem si ce nu.
  E un film de la care ai ce sa inveti daca esti atent.

  INTELIGENTA SOCIALA conteaza enorm daca vrei sa ai parte in viata de satisfactie in dragoste si nu numai asta. 90% din barbatii de la noi nu au curaj sa abordeze fete pe strada necunoscute si care isi gasesc curajul si fac ceva se comporta ca niste disperati…putini au talent si carisma sa stie ce si cum si cand…

  Nota 8 chiar 9 !

 2. @dit@ a comentat: 05/10/2014 ora 13:01

  filmu asta la vremea lui probabil a fost ok pt ca asa era in perioada aceea oameni timizi, replici jenante-aiurea, acum acest stil e cam rasuflat.. merita vazut sa-ti faci o idee cam cum era pe atunci altfel e plictisitor..

 3. Ad1:* a comentat: 03/10/2014 ora 01:00

  Doar daca esti foarte plictisit….poti avea rabdarea…

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *