Vizioneaza filme online

Takva – Frica de Dumnezeu (2006) – filme online

Un premiu Berlin.

Viața umilă și introvertită a lui Muharrem (Erkan Can) este reflectată într-o existență solitară și minimizată doar în rugăciune și abstinență sexuală, aderând cu un devotament extraordinar la cele mai severe și stricte doctrine islamice. El atrage atenția liderului foarte bogat al unui unui grup religios puternic din Istanbul, acesta din urmă oferindu-i un post administrativ ca și colector de chirie pentru proprietățile lor numeroase. Noul loc de muncă al lui Muharrem îl aruncă în lumea exterioară modernă pe care a evitat-o cu succes atât de mult timp. El devine curând conștient de atitudinea față de conflictul consumului de alcool și bunavoință, dându-și seama că el însuși a devenit mândru, dominator și chiar necinstit. Pentru a face lucrurile și mai rele, pacea interioară a lui Muharrem este tulburată de imaginea chinuitoare a unei femei seducătoare care-l ispitește în visele sale, zi și noapte. Cu devotamentul dezechilibrat, frica de Dumnezeu începe să se îndepărteze de simțirile sale…

IMDB : 7,5

Tags: , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Takva – Frica de Dumnezeu (2006) – filme online

 1. Lenghel a comentat: 08/05/2016 ora 18:21

  Un film greu de uitat. Un film puternic.
  Daca apreciati filmele rusesti care dau expresie zbuciumului interior al omului credincios, vizionati “Takva”. Este din aceeasi categorie. Nu are acelasi rafinament si claritate precum “Ostrov” a lui Lunghin dar te marcheaza in aceeasi masura.
  Un film care incearca sa dea masura rolului jucat de “iertare” in viata omului ce aspira la prietenia cu Dumnezeu. Un demers teologic de admirat.

 2. pepy a comentat: 08/05/2016 ora 16:19

  Un film foarte bun, merita vazut de orice crestin chiar daca e vorba despre musulmani. Indiferent de religie toti suntem oameni, deci supusi pacatului, nu sufera decat cel credincios , ceilalti cred ca orice le este permis fara nici o rasplata pentru binele sau raul facut. Cred ca intradevar conteaza ceea ce faci fiindca principiul universal Cauza- Efect functioneaza fiind o lege divina si nimeni altcineva nu este vinovat pentru ceea ce primim, decat noi insine, bine faci, bine primesti .

  • gogu a comentat: 14/08/2016 ora 21:04

   pepy mai treci pe la biblioteca inainte de a da verdicte pentru toata lumea.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *