Vizioneaza filme online

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006) – online gratis

Pilotul de curse NASCAR Ricky Bobby (Will Ferrell) este un erou national pentru atitudinea sa de “castiga cu orice pret”.
El si partenerul sau fidel, prietenul sau din copilarie Cal Naughton Jr. (John C. Reilly), sunt un duo imbatabil, fiind porecliti “Shake” si “Bake” de catre fanii lor, pentru ca reusesc mereu sa termine cursele pe locurile 1 si 2, Cal fiind mereu al doilea.
Atunci cand soferul francez de Formula Unu Jean Girard (Sacha Baron Cohen) ii provoaca pe “Shake” si “Bake” pentru suprematia curselor NASCAR, Ricky Bobby trebuie sa-si invinga demonii si sa se lupte cu Girard pentru dreptul de a fi cunoscut drept cel mai tare sofer de curse.

Regia filmului online gratis subtitrat: Adam McKay
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby ii regasim pe: Will Ferrell, John C. Reilly , Sacha Baron Cohen
Durata filmului Talladega Nights online gratis: 105 minute

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Tags: , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

One Response to Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006) – online gratis

  1. LOL a comentat: 01/07/2013 ora 22:49

    LOL,I LUV CARS+ :fhd: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *