Vizioneaza filme online

Tepenin Ardi (2012) – filme online

Un premiu Berlin.

Când unii oameni din cealaltă parte a muntelui invadează teritoriul unei familii de fermieri, capul familiei încearcă să unească familia și să câștige lupta finală. Dar apoi probleme în familie încep să apară și viitorul devine incert…

IMDB : 7,3

Tags: , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

3 Responses to Tepenin Ardi (2012) – filme online

 1. emilian a comentat: 09/09/2015 ora 01:28

  De obicei, knd verific ce mai e nou pe filmehd in cautarea cate unui film, arunc o privire mai intai pe calificativele date de romani apoi pe eventualele lor comentarii. Strategia mea e simpla: cu cat mai multe calificative negative cu atat mai multe sanse k filmul sa fie bun, iar daca mai are si niscaiva comentarii ca cele de mai jos, atunci sunt aproape sigur k o sa am o experienta placuta. Credeti-ma, functioneaza in 90 la suta din cazuri.

  PS. filmul e foarte misto

 2. Fane a comentat: 08/09/2015 ora 02:01

  @aur ai dreptate.
  De ce nu posteaza fimehd.net Valea Lupilor acel film care le -a aratat locul criminalilor de americani?

 3. aur a comentat: 06/09/2015 ora 23:24

  Cred ca am vazut si filme turcesti bune, vad ca administratorii se straduiesc sa expuna filme de toate categoriile, pe toate gusturile si spun asta fiindca mai e un film turcesc prin preajma, destul de apreciat de unii dintre comentatori, dar nu pot sa trec cu vederea ca ambele se bazeaza pe castigul care ar putea fi obtinut din apetenta unui public european pentru ciudatenii etnice pe care ei nu le inteleg prea bine, dar le catalogheaza apriori ca inedite, exceptionale. Aceasta constatare ii indeamna pe te miri care realizatori(aici, turci) sa produca ce le trece prin minte (seaca, se vede), fiind convinsi ca cineva, undeva, macar din snobism si tot se va extazia in fata unor “filme” facute parca in bataie de joc.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *