Vizioneaza filme online

Terminator Salvation (2009) – Filme online gratis subtitrate in romana

Christian Bale este John Connor, omul sortit să conducă rasa umană în războiul contra terminatorilor, într-un post-apocaliptic an 2018. Dar viitorul în care s-a obişnuit să creadă Connor este schimbat în parte de apariţia lui Marcus Wright (Sam Worthington), un străin ale cărui ultime amintiri îl înfăţişează într-o închisoare aşteptându-şi execuţia. Ce nu-şi poate da seama Connor este dacă bărbatul a fost trimis din viitor său a fost salvat din trecut. În timp ce programul Skynet se pregăteşte pentru un ultim atac împotriva oamenilor, Connor şi Marcus încep o odisee în inima operaţiunilor Skynet, unde descoperă teribilul secret din spatele posibilei anihilări a omenirii.

Regia filmului online gratis subtitrat: “McG”
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Terminator Salvation ii regasim pe: Bryce Dallas Howard, Christian Bale, Sam Worthington
Durata filmului Terminator Salvation online gratis: 130 minute
Update: am adaugat link pe server 1.
Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

5 Responses to Terminator Salvation (2009) – Filme online gratis subtitrate in romana

 1. ely a comentat: 03/07/2015 ora 18:48

  Terminator salvation 2009 nu se poate viziona

 2. noi a comentat: 04/01/2014 ora 19:53

  sa te fereasca d-zeu sa ajungi sa fi condus de un computer habar nu ai ce inseamna asta.Mai gandestete o data inainte de a vb cum ar fi k in locul la robot care face munca grea sa te puna el pe tine sa o faci sa vedem tiar mai convenii nu as crede acest lucru.

 3. GT a comentat: 24/11/2012 ora 19:39

  Super!!! :mrgreen:

 4. MidNight a comentat: 21/08/2012 ora 23:23

  mda ok filmul da ma asteptam la ceva mai avansat nu niste roboti care trag cu gloante ma asteptam la lasere nu stiu ceva mai avanast da e ok

 5. Warrior a comentat: 10/07/2012 ora 15:33

  CEL MAI TARE SF!
  Doamne ce ar fi fost ca filmul sa devina realitate.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *