Terri ( 2011 )

Terri ( 2011 )

Vezi trailer
6.5
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI
6.5
NOTA IMDB
6.2
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

0 comentarii

Regizor: Azazel Jacobs

“Terri” este o peliculă emoționantă și amuzantă pe alocuri despre relația dintre un adolescent supraponderal și directorul adjunct al liceului, un tip bine intenționat, care îl ajută să depășească momentele dificile.

Abandonat de părinți, Terri rămâne în grija unchiului său bolnav, James. De fapt, adultul este cel care are mai multă nevoie de ajutorul băiatului. Sensibil, supraponderal și incomodat de situația în care se află, Terri este îngrijorat de faptul că nu va avea acces la tot ceea ce înseamnă viața de liceean. Desigur, i-ar plăcea la nebunie să își facă prieteni și să flirteze cu fetele, însă confuzia și conflictele adolescenței îl țin captiv în lumea lui singuratică. Resemnat cu statutul lui de outsider, Terri este foarte surprins atunci când domnul Fitzgerald, directorul adjunct al liceului, încearcă să îl ajute să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă. Sub tutela acestuia, Terri se împrietenește cu alți doi inadaptați. Este vorba despre Chad, un tip singuratic ale cărui manifestări rebele aveau rolul de a masca propria insecuritate, și Heather, o fată precoce sexual a cărei frumusețe se dovedește a fi o capcană pentru ea însăși. Cei trei adolescenți care păreau atât de diferiți la prima vedere erau, de fapt, niște proscriși în neiertătoarea ierarhie a liceului. Între ei se va naște o neobișnuită legătură care va reflecta toate trăirile intense și uneori exagerate ale vieții de adolescent.

Trimite filmul

Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    The Outsider ( 2018 )
    The Layover ( 2017 )
    A martfüi rém (2016) - Strangulat

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net