Thank You for Smoking – Mulţumim că fumaţi! (2005) – filme online

Thank You for Smoking – Mulţumim că fumaţi! (2005) – filme online

Vezi trailer
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI

Thank You for Smoking – Mulţumim că fumaţi! (2005) – filme online

GEN FILM: COMEDIE, DRAMĂ
7.6
NOTA IMDB
0.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

4 comentarii

2 nominalizări Globul de Aur.

Eroul din Thank You for Smoking este Nick Taylor (Aaron Eckhart), purtătorul de cuvânt al companiei “Big Tobacco”, un tip care-şi câştiga pâinea apărând drepturile fumătorilor şi ale producătorilor de tutun.
Se poate spune ca Nick n-are o slujbă chiar uşoară în vremurile acestea, de cultură în stil neo-puritan. Confruntat cu zeloţii care militează pentru interzicerea fumatului şi cu un senator oportunist (William H. Macy) care vrea să pună etichete cu semnul otrăvii pe ţigări, Nick trebuie să dea de vreo găselniţă, să-şi apere obiectul muncii.
Porneşte o campanie ofensivă de PR la televiziune şi recrutează un mare agent de la Hollywood (Rob Lowe) pentru a promova fumatul în filme.
Ce nu face dracul ca să-şi apere iarba!
Nou dobândita notorietate a lui Nick atrage atenţia unui mare producător de ţigări (Robert Duvall) dar şi a unei reportere de investigaţii de la un ziar influent din Washington (Katie Holmes).
Nick îşi spune că nu face decât ceea ce trebuie ca să-şi plătească ipoteca, dar conştiinţa e de altă părere. Începe să se gândească ce imagine va avea el în ochii fiului său Joey (Cameron Bright), şi ce părere va avea copilul despre munca lui.

Alunecos, stilat şi foarte isteţ Thank You For Smoking este o satiră despre moralitatea contemporană, corectitudinea politică şi despre conceptul de libertate personală vehiculat în America sub guvernarea Bush.

IMDB : 7,6

Trimite filmul

The user’s submission content has been removed due a copyright complaint at the
request of the content owner.
Codul embed sau linkul postat de utilizator a fost eliminat la cererea
proprietarului de continut.

  • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
  • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

    Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House (2017) - filme online
    Conor McGregor: Notorious (2017) - filme online
    Ice Age: Collision Course - Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi (2016) - filme online

    Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net