Vizioneaza filme online

The 19th Wife – A 19-a soție (2010) – filme online

O crimă comisă în comunitatea mormonă din Masadale aduce în atenţie problema psihică resimţită de femeile acesteia datorită poligamiei. Cea acuzată de crimă este Becky-Lyn, “a 19-a soţie” a decedatului, iar dovezile împotriva ei par a fi suficient e concludente că să fie convinsă a semna o înţelegere prin care urma să primească minim 20 de ani privativi de libertate. Numai că lucrurile nu sunt chiar aşa cum par, iar fiul lui Becky-Lyn, pe nume Jordan face tot posibilul pentru a-şi salva mama. Cercetările sale duc în atenţie toată mizeria din acea comunitate “patronată” de Profetul mormon, un lider religios care, în numele Domnului, controlează cu brutalitate totul. Toată “religia mormonă” este de fapt un acoperiş pentru ca puternicii bărbaţi ai comunităţii să poată beneficia de serviciile sexuale ale unui număr cât mai mare de soții, şi nu numai soţii. Jordan este ajutat în demerdurile lui şi de Quennie, o fostă prietenă din copilărie, căsătorită între timp, care nu poate accepta căsătoria poligamă şi care citeşte o carte “adusă din exterior” despre acest subiect. Lucrurile iau o întorsătură bruscă spre final. Şi-a ucis cu adevărat Becky-Lyn soţul sau altcineva a făcut-o?
Pentru a afla acest lucru, trebuie să urmăriţi filmul!

IMDB : 5,8

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

11 Responses to The 19th Wife – A 19-a soție (2010) – filme online

 1. violeta a comentat: 18/03/2017 ora 20:55

  Religiile sunt inventii ale oamenilor ,folosite ,pentru a tine in “robie”,in ignoranta,marea majoritate a oamenilor.
  Profeti,popi, predicatori etc.sunt multi precum “Profetul” din film!
  Nu au nici o treaba cu Dumnezeu.
  Un film bun,ca tema!
  Ar fii corect sa fie vizionat de cei “cazuti” in acest gen de “sclavie”.
  Multumesc fhd!

 2. The Man a comentat: 18/03/2017 ora 19:01

  Un dumnezeu inventat, un mântuitor mincinos, profeți escroci, credincioși încuiați, ritualuri stupide…
  Hm, parcă am mai văzut asta.

 3. xenia a comentat: 16/03/2017 ora 15:20

  il puteti reposta? multumesc mult

 4. MARIUS a comentat: 09/05/2014 ora 12:16

  Buna drama. Merita vazuta. Nota 8+

 5. Django a comentat: 19/03/2013 ora 07:53

  Putea fi un film bun daca era produs de un studiou celebru,cu distributie celebra si putin mai emotiv.Asa nu este decit un film TV probabil comandat de postul”Acasa”.Oare ce face guvernul american pt.tribali astia de mormoni?Nota 6.

 6. pepy a comentat: 10/02/2013 ora 01:57

  Da mi-a placut, nota 8. Manipulare, spalare de creier, practicata in orice religie dar, putini vad asta. Chiar e greu sa scapi din mrejele profetilor care pur si simplu te subjuga cu farmecul lor mai ales datorita faptului ca stiu cum sa te rupa de lumea din afara sa te tina incult neinformat . Putini care-si dau seama de adevar reusesc sa plece si sa-nceapa o noua viata, lasand deoparte frica.Este fff bine ca se mai fac astfel de filme in care poti vedea unde duce ascultarea, frica, supunerea oarba,credinta in profeti falsi .

  • M&Ms a comentat: 18/03/2017 ora 18:08

   Religia si credinta nu au nici o legatura…religiile de obicei practica nonbiblia tocmai pentru a putea manipula,folosinduse doar de unele versete scose din contecst.Exista biserici care practica crestinismul biblic insa sunt putine,cu membri putini tocmai pentru ca ei practica adevarul si sti vorba aioa adevarul doare.Religia Mormona si Martorii lu Iehova au ceva in comun,fondatorii ambelor culte au fost masoni,ambii cunosteau Biblia perfect si ambii au predicat invataturi nonbiblice!

 7. ivona a comentat: 02/11/2012 ora 23:38

  foarte bun filmul,mie mi-a placut!
  cit de rau pot face religia si fanatismul religios!!!
  nota 9
  multam FilmeHD!

 8. MR.EM. a comentat: 24/10/2012 ora 12:43

  bun,f.bun,eu l-as recomanda pocaitilor,ca nu sunt cu ninic mai departe vis-a-vis de scenariul filmui!oricum niste tampiti f.bine indoctrinati.multumiri siteului!!!

  • Simona a comentat: 18/03/2017 ora 15:12

   aia din film n-au nici o treaba cu pocaitii, habar n-ai ce inseamna “pocainta”, nu mai generaliza aiurea fara sa stii semnificatia unor cuvinte . “Profetul” din film n-are nici o legatura cu credinta si cu pocainta si mai ales cu crestinismul, el era doar un fanatic care voia sa subjuge o comunitate folosindu-se de Dumnezeu…aceasta este o secta. Si exista inca multe in lume …

 9. narcis razvan a comentat: 21/08/2012 ora 23:23

  ce se amageau toata turma de nebune cu profetiile lu’ ala.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *