The African Queen (1951) – filme online

The African Queen (1951) – filme online

Vezi trailer
7.9
NOTA IMDB
9.2
NOTA USERI

Descriere film

8 comentarii

Trimite filmul

Un premiu şi 3 nominalizări Oscar, 2 nominalizări BAFTA

Filmul online este regizat de John Huston in 1951, si este detinatorul a unui Oscar (Best Actor in a Leading Role) : Humphrey Bogart si a trei nominalizari ( Best Actress in a Leading Role): Katharine Hepburn, (Best Director) si (Best Writing, Screenplay) : James Agee si John Huston, filmul este plin de gag-uri, pe cat de comice si satirice , pe atat de emotionante si pline de sensibilitate si episoade sentimentale.
Charlie Allnut, eroul de aventura tipic american ( Humphrey Bogart), capitanului vasului ” The African Queen” si negustor aprovizioneaza “cu marfa de contrabanda”, o mica colonie pe malul raului Ulanga/ Africa ce este pastorita de misionarul Samuel Sayer si sora acestuia , ” …o fata batrana si inacrita” a acestuia, Rose ( Katharine Hepburn). Odata cu izbucnirea razboiului in Europa, repercursiunile razboiului ajung si in mica colonie, care este incendiata de trupele germane si pastorul omorat.
Rose fiind singura supravietuitoare, odata cu intoarcerea vasului si a lui Charlie se imbarca la bordul vasului ” The African Queen” si incearca sa ajunga pe teritoriile engleze, dar drumul e lung si cei doi trec prin momente dificile, emotionante, adevarate aventuri in care sunt doar ei doi: betivul, barbatul din topor, dur si flegmatic …si ingenua, calma, culta si spirituala Rose, care se confrunta cu antipatia dintre ei, cu fortele naturi si atacul trupelor germane…..

Anul lansarii: 1951
Regizor: John Huston
Distributie:

Loading...
Player 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Player 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

  S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  Killing Eve (2018) - Obsesia Evei - Serial TV
  The NeverEnding Story (1984) - Poveste fără sfârșit
  Blindness (2008) - Alb orbitor

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

  There was an error, please try again
  Multumim!
  1527247892