Vizioneaza filme online

The Artist – Artistul (2011) – filme online

5 premii şi 5 nominalizări Oscar, 3 premii şi 3 nominalizări Globul de Aur, 7 premii şi 5 nominalizări BAFTA, un premiu şi o nominalizare Cannes, un premiu şi 4 nominalizări Academia Europeană de Film.

The Artist este o producție originală care aduce un omagiu captivant Epocii de Aur a filmului mut. Povestea îl are în centru pe un megastar al filmelor mute, George Valentin (Jean Dujardin), care decade odată cu apariţia sonorului în cinematografie, fiindcă nu vrea să se adapteze şi să-şi folosească vocea. Peppy Miller (Bérénice Bejo), o tânără şic, se nimereşte să fie chiar în faţa uşii cinematografului în care George Valentin îşi lansează noul film, iar când acesta iese să întâlnească publicul, se ciocneşte de ea. Prins de moment, starul o sărută pe obraz pe frumoasa necunoscută, iar a doua zi poza lor apare în ziar sub titlul mare “Cine e fata?”. Peppy nu-şi iroseşte bruma de faimă şi reuşeşte să obţină un rol mic într-un film, iar după ce se mai întâlneşte pe platoul de filmare cu George şi acesta flirtează cu ea, Peppy obţine un alt rol secundar, în care îi e parteneră de dans megastarului.
Curând, Peppy începe să atragă atenţia tot mai tare şi ajunge celebră tocmai datorită filmelor cu sonor, căci noua tehnologie o avantajează. Carierele celor doi încep să se deruleze în concurenţă, iar filmele fără sonor ale lui George aduc tot mai puţini spectatori la cinema. Sentimentul de a fi uitat de cei ce îl adulau îl răneşte profund pe George şi îi fărâmiţează orgoliul. Peppy, deşi se bucură de noua ei faimă, nu poate să nu empatizeze cu George, omul care a ajutat-o şi care i-a dat ideea de a-şi face o aluniţă cu care să iasă în evidenţă…

IMDB : 8,0

Tags: , , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

7 Responses to The Artist – Artistul (2011) – filme online

 1. Adina a comentat: 24/10/2016 ora 21:08

  Multumesc , admin…. !

 2. Adina a comentat: 21/10/2016 ora 10:15

  Repostati-l va rog!!

 3. anton a comentat: 22/02/2015 ora 01:37

  La început am zis că va fi plictisitor dar m-a captivat și îl consider o capodoperă.

 4. olga a comentat: 14/07/2013 ora 01:57

  Mie nu mi-a placut; m-a plictisit ingrozitor, dar mi-a stirnit curiozitatea asa incit l-am vizionat pina la capat. Jean Dujardin e foarte bun, ca si Berenice Bejo, ideea este deosebita (ca film mut). Altfel sint de acord ca ar fi trecut neobservat. Ciinele este genial. Dupa pererea mea nu merita atitea Oscaruri.

 5. alice a comentat: 08/07/2013 ora 19:48

  dragut, dar nu extraordinar

 6. droomy a comentat: 14/04/2013 ora 09:47

  Si uite asa a murit filmul mut. Foarte bun! Jean Dujardin e unul din preferatii mei. Mi-ar placea sa revad Brice the Nice (cred ca e primul film in care a jucat). Merita si OSS 117 – Misiune la Cairo. Iar Berenice Bejo, cu care joaca si in OSS, e superba.

 7. Adina a comentat: 18/12/2012 ora 22:13

  genial : )

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *