The Atticus Institute (2015) – filme online

The Atticus Institute (2015) – filme online

Vezi trailer
5.5
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI

The Atticus Institute (2015) – filme online

GEN FILM: HORROR
5.5
NOTA IMDB
7.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

27 comentarii

Trimite filmul

În toamna anului 1976, un mic laborator psihologic din Pennsylvania devine casa temporară a guvernului care îşi doreşte să ancheteze nenumăratele cazuri paranormale petrecute în interiorul institutului. În ciuda nenumăratelor experienţe prin care au trecut, nimic nu l-ar fi putut pregăti pe dr. West şi pe colegii săi pentru ce avea să urmeze. Ancheta îi conduce spre Judith Winstead, ale cărei abilităţi îi determină pe reprezentanţii guvernului să ia măsuri pentru a-i anihila forţele. Însă curând realizează că aceste puteri nu pot fi controlate.

Anul lansarii: 2015
Distributie:

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ți placiă și filmele online:

27 comentarii
 1. POSIBIL PARANORMAL | 2017-01-12

  POST SCRIPTUM….;UITATI-VA IN RELUARE LA IMAGINILE REFERITOARE LA EXPLOZIA INIMI,FEMEII TORTURATE(care innainte s-a razbunat pe tortionari), SINGELE ACESTEIA A STROPIT GEAMUL DE PLEXIGLAS BLINDAT,APOI SE ARATA IMAGINEA FILMATA DIN INTERIOR CU O PATA DE SINGE IN DREPTUL FETEI DOCTORULUI WEST,singe care “antigravitational” se ridica de pe fata acesteia, in suvoaie subtiri catre ochii acestuia unde se scurge disparind(prin geam) ,in cele doua “guri de canalizare”(ochii acestuia)….Autorii filmului au lasat sa se inteleaga ca “demonul”,(sufletul) a intrat in trupul doct.West. Da, dupa moarte sufletele parasesc trupurile vietuitoarelor decedate si in anumite situati,stapinesc alte trupuri vi ale aceleias specii(lucru pozitiv pentru evolutia speciilor,pentru ca adauga supliment imformativ cumulativ),mai ales daca sufletul are o incarcatura pozitiva ! Intrarea unui suflet in alt trup,nu se face printr-o zona anume,patrunde corpul prin intrega suprafata exterioara din toate directiile in aceeasi milifractiune de secuda,chiar daca anterior acesta a avut o miscare aleatorie in spatiul nedeterminat.Isi alege subiectul in care doreste sa intre.IEsirea sufletului din trupul decedat se face,din zona centrala(piept abdomen),este vizibila,ca si intrarea.La iesire capata forma de clepsidra cu baza mica jos,gituita putin, apoi se lungeste in sus pe verticala(asemeni unei cete,cu diverse culori,seperate pe fiecare individ,alb,straveziu,negru) in forma de picatura intoarsa cu grosul sus si totul dureaza intre 6 si 8 secunde.FERITI-VA DE CELE NEGRE,FERITI-VA COPII PINA IN 11 ANI DE INMORMINTARI SI APROPIERI DE CADAVRE !NU,va mutati in locuinte in care au murit oameni.Nu stationati foare mult in cimitire,piramide lagare de exterminare naziste(planul lunar era de 1000000000 de executii pe luna),muzee cu cadavre mumificate :..e.c.t. 😥

 2. POSIBIL PARANORMAL | 2017-01-12

  Ginditiva ce se intimpla acum!CE ati vazut in film,nu ca nu este adevarat,dar Ambelicanii,lureaza cu aceleasi matode brutale de tip inchizitie nazista impotriva oricui,fortind extraterestri capturati sa le execute ordinele, acestia au capacitati paranormale cu peste 1000%peste cele umane,pe ultimul ramas in viata l-au folosit anul trecut,pentru a omori un paranormal UMAN de pe Terra.S-a intimplat invers, extraterestrul a murit ,pentru ca omul a rationat, reactionind mult mai rapid, inchizindu-l intr-o capcana, in care a murit dupa doua zile,ditamai uritenia.Imi pare rau de el,dar mai rau imi pare,de toti oamenii paranormali ,considerati de inchizitie si apoi de oamenii de “stiinta”ca fiind stapiniti de demoni,(atit este nivelul lor de cunosatere stiintifica),pentru ca acestia,TORTURAU OAMENII pina la moarte!TOTI OAMENII AU CAPACITATI “PARANORAMALE”,care de fapt sint normale,unii au capacitati pe care si le-au cautat si educat singuri, altii(subiecti militari)sint ajutati,de chimie organica si instrumentar fizic,sa-si activeze capacitatile “paranormale” in scopuri pe care nu vreti sa le stiti.CU TOTII SINTEM CU MULT MAI MULT DECIT CEEA CE PAREM A FI !

 3. Mihai | 2015-12-24

  Nu este un film horror, este un documentar… Inafara de cateva jump scares ieftine iti trebuie rabdare de fier pentru filmul asta. Horror nu e, nici thriler macar.

  5/10, scz dar e plicti.

 4. alakazam | 2015-06-22

  Frumos film!! merita vazut

 5. Roxana | 2015-06-04

  Este un film foarte bun, ganditi-va ca nu este un caz singular de acest gen. De mult se vorbeste de razboiul psihotronic si arme umane cu puteri de acest gen care ne citesc mintea, au puteri si influenta asupra membrilor familiilor de pe langa cei cu care interactioneaza…si mult mai mult. Din pacate, este o realitate.

 6. malina | 2015-05-09

  merge cat de cat!!! :mrgreen:
  da
  :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: :fhd: 🙂 😉 🙁 :mrgreen: 😆 😕 😛 😈 🙄 😳 💡 👿 :fhd: 😥 ➡ ❓ 😐 😡 😮 😀 ❗ 😯 8)

 7. cocolinostar | 2015-04-09

  Saluty ! Intradevar un film inspirat din realitate…cu toate astea acord nota 8.Vizionare placuta 😉

 8. coco | 2015-03-25

  e nevoie de rabdare pentru acest film, nu as recomanda.

 9. emilia | 2015-03-22

  filmul chiar nu are nimic horror..nu se intampla absolut nimic interesant , nici macar thriller nu e!!! pierdere de timp… 🙁

 10. realitate | 2015-03-15

  Filmele care sunt facute dupa cazuri reale sunt cele mai interesante. La fel este si acesta.
  Altele asemanatoare sau mai bune sunt

  Dupa-dealuri

  Mai sunt si altele, bune, chiar daca nu sunt facute dupa cazuri reale.
  Multumiri filmehd pentru toate. :fhd:

 11. dan | 2015-03-15

  prea tare, cred ca doctorul nu este singurul de pe glob mai sunt si altii si de fapt ei conduc lumea.

 12. mr. farul | 2015-03-14

  Un film diferit fata de cele obisnuite de groaza. Se vrea a fi un film documentar dupa niste intamplari adevarate despre o persoana posedata.

 13. cristina | 2015-03-12

  bun….. 🙄 🙄

 14. Lumy | 2015-03-09

  Super filmul!

 15. Jorokol | 2015-03-08

  Super film! mai ales finalul mi-a placut finalul

 16. Dumitrescu Cristian | 2015-03-08

  Super tare,merita vazut!! :fhd: :fhd: 👿 👿 8) 8)

 17. mihai p | 2015-03-08

  Nu sunt un mare fan al genului, mai ales ca in ultima vreme apar tot felul de refulari cu pretentie de filme! Dar cred ca asta este un film bun! Un film artistic…Facut, pentru credibilitate, un genul documentarului, da! Dar sa-l treci la categoria documentare este un nonsens!

 18. daniela | 2015-03-07

  :fhd: :fhd: :fhd: :fhd:

 19. dragos | 2015-03-07

  Foarte bun filmul !

 20. @[email protected] | 2015-03-07

  doctorul nu apare doar la finalul filmului ci apare pe toata durata filmului ! asta ca sa stie si @sss.. iar pt @film un reply scurt cum cataloghezi un film daca mentionezi sa nu se dea note iar altcineva spunea sa nu-l comentezi deloc ? oameni facuti cu (.i.) chiar sunteti absurzi.. in ce priveste filmul e foarte bun dar as adauga la categorie: documentar pt ca este mult mai veridic decit alte filme de genul asta…

 21. SSS | 2015-03-06

  foarte tare! Doctoru ala de la final a jucat si intr un ep din Constantin

 22. film | 2015-03-06

  daca v-a placut bine ,daca nu,nu,dar nu dati note panaramelor ce sunteti,uite domnule unde erau criticii de filme si eu nu stiam,secaturilor ce suneti,resturile societatii,din cauza voastra merge romania asa de bine si tot din cauza voastra pierd eu timp sa va scriu mesajele astea ca sa va stergeti cu ele la popou :fhd:

 23. Ovidiu | 2015-03-06

  Tare rau, merita vazut; mai ales ca e inspirat din fapte reale.
  Ma intreb pe unde umbla doctorul Henry in ziua de azi si daca mai e in viata.
  Intrebarea ramane …

 24. oricine | 2015-03-05

  bun

 25. ingerul | 2015-03-05

  un film bun

 26. mishu | 2015-03-05

  nu a fost rau filmul dar se putea si mai bine nota 7!

 27. Madalina | 2015-03-05

  E bun pentru cei ce sunt fascinati de posesiunile demonice, etc.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Akeelah and the Bee (2006) - Akeelah și cuvintele
In Darkness (2018)
The Unforgiven (1960) - Neînduplecații

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.

There was an error, please try again
Multumim!