Vizioneaza filme online
Alege o categorie de filme online gratis: FILME VECHI, FAMILIE, FANTEZIE

The Battle of Chernobyl (2006) – filme online

Un documentar despre dezastrul nuclear care s-a întâmplat la Cernobîl, în urma căruia am fost, suntem și vom fi și noi afectați în mod direct, din păcate…

*La data de 26 aprilie 1986, cel de-al patrulea reactor al Centralei Atomoelectrice din Cernobîl a explodat la 01:23 noaptea. Toți locuitori permanenți ai orașului și împrejurimilor acestuia au fost evacuați pentru că nivelul de radiație în aria respectivă devenise periculos.
Orașul Cernobîl și împrejurimile sale sunt acum casă pentru oamenii de știință, oferă slujbe de întreținere pentru Centrala Atomoelectrică Cernobîl, slujbe de lichidare, pentru doctori, fizicieni și fizicieni nucleari. Deși Pripiat, orașul părăsit învecinat a rămas neîntreținut, Cernobîl a fost renovat și are acum o populație de aproximativ 4.000 locuitori, inclusiv vizitatori și turiști.

IMDB : 8,4

Ce parere aveti despre film ?
 • NU (2)
 • Plictisitor (1)
 • Mediu (0)
 • Bun (4)
 • WOW (7)
 • Capodopera (15)
Tags: , , , , ,


Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to The Battle of Chernobyl (2006) – filme online

 1. gracos a comentat: 01/04/2016 ora 19:58

  groaznic,nu am putut vedea tot filmul. a fost o combinatie de incompetenta,inertie institutionala,decizie politica gresita sieroism inconstient sovietic. poporul rus are toata stima noastra. urmarile se vad:moare lumea de cancer si trebuie sa constientizam ca suntem cu aceasta amenintare deasupra capului .

 2. victor a comentat: 31/03/2016 ora 22:36

  va rugam mult repostati!

 3. alex_snake a comentat: 28/06/2015 ora 12:59

  Groaznic….cand aud de radioactivitate imi vine sa plang. Eu sunt nascuta in anul 1986, octombrie. Cand a axplodat reactorul de la Cernobil aveam 4 luni de viata gestanta. Ma lupt si acum cu nodulii tiroidieni, probleme de vedere, probleme la coloana vertebrala si un bebelus decedat cu probleme genetice. OARE sa fie destinul meu sau Cernobilul?

 4. Andy sebes a comentat: 25/04/2014 ora 13:11

  cutremurator…sunt nascut in ’87 si ii multumesc ma d-zeu k sunt intreg.

 5. danadanutza a comentat: 31/08/2013 ora 17:49

  impresionant…. cutremurator …foarte bine realizat

 6. mary a comentat: 09/08/2013 ora 16:59

  Impresionant….

 7. Bogumil a comentat: 07/08/2013 ora 18:56

  vai si amar, teribil de groaznic dezastrul asta cine stie cat va mai lasa ranile adanci am fost pustan pe-atuncea ce stiam… parintii chiar vroiau sa mergem la mare pt o portie buna de bronzat… norocul ca s-a aminat din cauza unui deces si a trebuit sa aminam… nimeni nu stia nimic desinformare totala asupra unui subiect atat de grav si serios !!!
  la fel s-a intimplat si in cazul reactorului de la fukujima care si el a a explodat nu se mai aude nimic despre izolare macar … ❗
  groaznic si acolo ma uitam pe youtube cu lacrimi in ochi la filmarile live si ma simteam neputincios, ingrozit si fara replica !
  stiam ca pe google era o harta cu detonarile nucleare de cand au fost descoperite aceste reactii violente dinaintea regimului nazist si pina in zilele noastre incredibil cum ne-o facem cu mana noastra, sper din tot sufletul ca spre binele urmasilor nostri aceste greseli / erori sa nu se repete.

 8. Nina a comentat: 06/08/2013 ora 17:55

  Un documentar cutremurator despre catastrofa nucleara de la Cernobil, filmul unei tragedii, ale carei consecinte exista si in continuare. Eroica lupta a celor 500.000 de lichidatori..impresionante datele despre cresterea frecventei cancerului tiroidian in zonele afectate, precum si prezenta de malformatii la copii nou nascuti…

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *