Vizioneaza filme online

The Birth of a Nation – Nașterea unei națiuni (1915) – filme online

Prin izbucnirea Războiului Civil, membrii a două familii prietene devin inamici, prin înrolarea lor în armate rivale. Consecinţele războiului în viaţa acestora sunt puse în legătură cu evenimente istorice majore, cum ar fi asasinarea lui Lincoln sau apariţia Ku Klux Klan-ului. Prima producţie cinematografică importantă şi coerentă este şi una foarte controversată, din pricina poziţiei pro-sudiste a regizorului său.

IMDB : 6,8

Tags: , , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

8 Responses to The Birth of a Nation – Nașterea unei națiuni (1915) – filme online

 1. fata nebuna a comentat: 08/04/2016 ora 21:41

  Nordistii si sudistii s-au batut si omorat ca prostii intr-un razboi ilegal si inutil pentru a-i face pe iudei din bogati si puternici si mai bogati, si mai puternici. Aceiasi iudei care au obligat pe istorici la rescrierea istoriei pentru a se arunca pacatul sclavagismului exclusiv in spatele albilor crestini, cand in realitate majoritatea stapanilor de sclavi erau fie iudei, fie alti non-albi, chiar fosti sclavi negri. Dar cine ar avea curaj astazi, mai ales regizor, scenarist sau istoric/profesor de istorie, sa spuna asemenea adevaruri istorice extrem de incomode? Cu siguranta doar cei dispusi sa sufere si chiar sa moara pentru crezul lor. Foarte putini sunt acestia. Ei se aseamana intr-un fel cu primii crestini si sfintii apostoli. Sunt facuti din alta plamada, cea muceniceasca, chiar daca nu sunt neaparat credinciosi/crestini practicanti.

  O faimoasa minciuna este aceasta: ca sudul lupta pentru mentinerea negrilor in sclavie. De fapt lupta pentru mentinerea drepturilor si libertatilor constitutionale ale statelor in raport cu guvernul federal, asa cum au fost ele inscrise in constitutia originala SUA.

 2. fata nebuna a comentat: 08/04/2016 ora 20:59

  Nu e vina omului alb ca negrii au cel mai scazut IQ. Cat despre vechii egipteni din antichitate, erau albi si foarte bronzati de soarele Africii, nu negri.

 3. fata nebuna a comentat: 08/04/2016 ora 20:56

  Ce pacat ca nici un regizor nu mai are curaj in ziua de azi sa mai faca filme realist si corect istorice, pentru ca se supara nu stiu care activisti ce pretind ca apara diferite minoritati. Obsesia asta cu rasismul pe care o au negrii arata ca in sufletul lor stiu bine ca asa zisii rasisti au dreptate, dar le e rusine sa recunoasca. Asta e valabil si pentru evrei, homosexuali, feministele radicale etc. Cu cat va cadea mai repede cenzura, cu atat mai bine.

 4. CT 66 WLF a comentat: 06/11/2015 ora 16:49

  FILM MUT

 5. fata nebuna a comentat: 01/10/2015 ora 19:33

  Daca nu era ku klux klanul, poate ca America ar fi devenit comunista, urgia rosie vrand sa se raspandeasca peste tot, incepand cu Rusia si terminand cu America. Ideologii comunisti urmasi ai ucigasilor lui Hristos se foloseau de negrii pe care-i spalau bine pe creier sa lupte pentru ei si sa comita acte de vandalism si terorism, chiar si crime, sub pretextul ca lupta contra opresiunii omului alb, dar de fapt terorizau si ucideau de dragul violentei. Ku klux klanul a salvat practic civilizatia occidentala, eminamente creatie a omului alb si crestin. Acest lucru a fost recunoscut chiar de un presedinte al S.U.A. foarte cunoscut si respectat. Stapanii de sclavi din filme si negustorii de sclavi din filme nu au fost crestini, ci din neamul celor ce L-au ucis pe Hristos 🙂 :mrgreen: 👿

 6. xenia cea nebuna a comentat: 28/09/2015 ora 23:32

  Iata probabil singurul film in care Ku Klux Klanul este prezentat intr-o lumina pozitiva, exact cum era vechiul Klan imediat dupa razboiul civil american si cum a fost mereu Klanul cel adevarat, nu cel descris in filmele de propaganda de la Hollywood 🙂

 7. D.W.G. a comentat: 25/09/2015 ora 17:36

  Filmul este o capodopera ,fiind considerat o remarcabila realizare. Filmul nu este rasist.Probabil , doar pentru manelisti…..

 8. sS a comentat: 24/09/2015 ora 22:21

  un rahat rasist

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *