The Blue Lagoon – Laguna albastră (1980) – filme online

The Blue Lagoon – Laguna albastră (1980) – filme online

Vezi trailer
5.7
NOTA IMDB
7.3
NOTA USERI

Descriere film

3 comentarii

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur.

Frumusețea luxuriantă și splendoarea unui tărâm de vis din Sudul Pacificului sunt surprinse in romanul lui Henry De Vere Stacpoole, din 1903. Doi copii și un bucătar de pe un vas supraviețuiesc în urma unui naufragiu și reușesc să ajungă în siguranță pe o insulă tropicală. Totuși, curând, bucătarul moare, și tinerii noștri eroi rămân acum singuri. Anii trec, iar Emmeline (Brooke Shields) și Richard (Christopher Atkins) devin parcă o parte naturală din paradisul ce-i înconjoară. Ei descoperă singuri schimbarile care au loc atât pe plan fizic, cât și emoțional o dată cu vârsta adolescenței. Ei se joacă, se ceartă și descoperă o dragoste sinceră, nevinovată care, în cele din urmă, va avea ca rezultat un copil. Civilizația e undeva foarte departe de ei și Emmelin și Richard nu știu dacă vor mai avea ocazia să dea ochii cu alți oameni.

IMDB : 5,7

Trimite filmul

Server 1
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 2
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 3
Server 4
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 5
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad
Server 6
Adauga in listaFavorit Adauga in listaVreau sa vad

S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

3 comentarii
 1. iris | 2016-12-05

  un film superb ,exotic,simplu
  asa cum se faceau in alte timpuri

 2. Mircea | 2016-12-01

  Un roman din 1903. Se vede influenta lui Bernardin de Saint Pierre. Deci, un film plin de sensibilitate despre inocenta, despre descoperirea delicata a iubirii, a maternitatii, dar si despre relevarea mortii, a cruzimii in Paradis, refuzul de-a le accepta, inclusiv refuzul intoarcerii la civilizati. Un film de o extraordinara finete a detaliilor, ceea ce-i confera statutul de unicitate, dar pentru a-l intelege trebuie fie sa fii o fire delicata, fie sa ai suficienta cultura in domeniul literaturii si al celei de-a saptea arte, altfel este imposibil sa-i percepi semnificatiile. Oricum nu este un film accesibil impostorilor care populeaza spatiul cultural actual, nici manelistilor, ambele categorii incapabile de a transcede starea de catharsis. Din punct de vedere strict cultural cei care administreaza “Filmehd”, trebuie apreciati pentru postarea acestui film.

 3. pokpok | 2016-11-05

  The best family movie ever!!!
  Its second time when i se it , well done Filme HD

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

El Incidente (2014) - Incidentul
Ostwind 2 (2015) - Furtuna 2
La guerra dei cafoni (2017) - Războiul bădăranilor

Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net, nu uitați sa dați click pe linkul de activare trimis pe emal.