The Blue Max (1966) – filme online

The Blue Max (1966) – filme online

Vezi trailer
7.1
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
7.1
NOTA IMDB
10.0
NOTA USERI
NOTA FILM:

Descriere film

13 comentarii

O nominalizare și 2 premii Bafta

După doi ani de lupte în tranşee, Bruno Stanchel este promovat şi devine ofiţer în forţele aeriene germane, în timpul primului război mondial. Cu toate că poziţia sa socială îl diferenţiază de cei din jurul său, Stachel, înarmat cu o ambiţie de fier, va face tot posibilul să devină cel mai bun, ridicându-se la standarde de performanţă. Dar maşinaţiunile din spatele liniei germane a frontului nu îl vor ocoli, iar ascensiunea sa nu va fi deloc uşoară.
Cu o distribuţie excelentă şi o durată de aproape trei ore, filmul reuşeşte să te transporte în timp şi spaţiu într-un mod atât de natural, încât vizionarea acestui film nu poate fi decât o plăcere.

Trimite filmul

acest video nu a fost gasit

 • În cazul în care aveţi o conexiune lentă la Internet, pentru o mai bună vizionare, apăsaţi butonul pauză şi lăsaţi 5-10 minute. Dacă filmul se blochează sau se termină brusc click aici: Refresh şi apoi reluaţi filmul de unde a rămas Se încarcă greu ? Aici veţi găsi câteva instrucţiuni. Puteţi deschide linkurile folosind două metode: "deschide player" sau "direct play" În cazul în care filmul se întrerupe, vă rog să daţi refresh la pagina şi apoi să reluaţi filmul din minutul la care s-a întrerupt. În cazul în care totuşi întâmpinaţi probleme , ştergeţi CACHE-ul din browser cu Shift + refresh sau folosind motoda specifică fiecărui browser.
 • S-ar putea sa-ti placa si filmele online:

  13 comentarii
  1. vasyadg | 2013-11-28

   foarte bun

  2. mitza | 2013-11-13

   Foarte bun filmul!

  3. Antonius | 2013-08-26

   încă o dată avem în față exemplu de atitudine al caracterului agresiv al capitalismului expansionist și imperialist, care pune mai presus de omenie, victoria , succesul, cu orice pret.Războiul scoate in evidenta diferite personaje care se luptă, dar aici este miza, as spune eu,în psihologia personajului. Ce-l determină să se comporte așa? De ce trece așa de ușor peste moartea unui camarad? De ce încalcă chiar principiile războiului, care cere să fii cavaler atât cu dușmanii , dar și cu prietenii. Acest film ne arată lumea crudă din timpul războiului, lumea aristocratică, unde etichetele se păastează, dar ce se află în spatele măștilor, este greu și inimaginabil de spus. Comentariile ar fi multe de spus , dar ma opresc aici.
   In altă ordine, se vede zic eu si de aici,că principiile etice fac ca războiul să fie câștigat sau pierdut. Depinde de om să se comporte ca un om,și atunci Dumnezeu îl va ajuta. Altfel, finalul îl știm.

  4. Mihaela Z | 2013-08-06

   O distribuție de excepție care a știut să scoată în evidență nu atât un moment din primul război mondial, cât, mai ales, dragostea pentru zbor, orgoliul și prejudecățile aristocraților. Nu știu cât de bine documentat este din punct de vedere istoric, dar știu că este un film care încântă mai ales prin scenele aeriene și interpretarea artistică deosebită. 😛

  5. atena | 2013-08-02

   mie mi-a placut foarte mult dat fiind ca sunt o impatimita a filmelor de razboi si istorice mai ales a celor facute in anii 50,60 , 70 cu marii actori ai acelor timpuri.
   va multumesc mult si astept si pe mai departe sa rascoliti in arhiva de filme si sa scoateti la iveala filme de acest gen

  6. Rozorea | 2013-07-01

   Sunt un impatimit al filmelor,mai cu seama a celor cu tema razboiului;ma fascineaza si impresioneaza regia acestor filme dar ce ma incanta cel mai mult sunt acele filme prezentate din perspectiva urmasilor acelor fapte de istorie.Nu sunt ipocrit, toate filmele de acest gen sunt nemaipomenite cu tema diversificata si atragatoare pentru vizionat,dar din punct de vedere al obiectivitatii celor expuse in ecranizare interesante sunt cele obiective,produse si regizate de proprii conationali.Din perspectiva artistica filmul mi-a placut si mi-ar place si mai mult filmul prezenat in varianta nemteasca!,.. :fhd:

  7. leontin | 2013-06-23

   filmul este excelent o ecranizare buna a primului razboi mondial mai ales inceputurile aviatiei in razboi…nota 9

  8. gogu | 2013-06-15

   in istorie toate razboaiele au fost pierdute ptr.femei ..facute ptr.femei…barbati fraieri.

  9. uscatu | 2013-06-12

   F. bun. Nota 9.

  10. clujean radu | 2013-06-11

   Filmul este bun !
   Un film de aviatie militara facut intr-o maniera clasica, si la propriu si la figurat !
   Pentru iubitorii de tehnica militara veche, avioanele de inceput ale aviatiei militare sunt pur si simplu delicioase !
   Filmul are si o epica buna,bazata pe evolutia unui personaj cam lipsit de caracter si scrupule,care in nici un caz nu reprezinta prototipul strlucit al unui erou,si a carui evolutie se termina brusc intr-un final neasteptat,dar, poate, meritat !!!

  11. Bogumil | 2013-06-10

   incredibil de bun mi-sa parut acest film deoarece este presarat cu multe picanterii si mentionez scurt : intersectarea eroului din film lct . Bruno Stachel cu celebrul “Baronul Rosu” la care-i si salveaza viata, dragoste , tradare , intrecere/ competitia intre pilotii aceleasi tabere si recompensarea pilotilor exceptionali, actiune gen “dog fight” (lupta aviatica) unde fiecare pilot spera sa fie cel mai bun… + “cireasa de pe tort” ocazia de a testa tehnologii noi chiar cu riscul ca transforma pilotii cei mai merituosi in eroi.pot spune ca e o splendoare de film ce trebuie vizionat ! foarte buna si claritatea peliculei avand in vedere anul productiei !Recomand nu-l ratati nu stiti ce pierdeti chiar daca inceputul nu este asa de promitator… ! :fhd:

  12. Radu. | 2013-06-10

   Interesant filmul , finalul era de asteptat .

  13. luxor | 2013-06-10

   da super tare :X 😆

  Lasati un comentariu

  Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

  Gi-eok-ui bam - ( 2017 )
  The Man with the Magic Box ( 2017 )
  Good Time ( 2017 ) - Good Time: Pe bune, o să-ţi placă

  Introduceti adresa de email şi veti primi zilnic toate filmele online ce vor apărea pe filmehd.net