Vizioneaza filme online

The Book of Daniel (2013) – filme online

În anul 605 î.Hr. Ierusalimul a fost cucerit de către babilonieni și mulți dintre tinerii reprezentativi au fost luați și duși în captivitate, inclusiv Daniel care a fost dus în Babilon spre a-l deservi pe puternicul Împărat Nebuchandnezzar.
Daniel cu un curaj și încredere față de Dumnezeu chiar și în aceste situații dificile a avut o mare încredere de sine și un impact pozitiv atât asupra oamenilor de rând cât și asupra regalităților.

IMDB : 6,1

Tags: , , , , , , , ,
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Server 6

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

20 Responses to The Book of Daniel (2013) – filme online

 1. adriana a comentat: 16/06/2017 ora 21:54

  NOTA 10 !

 2. vladijw a comentat: 13/06/2015 ora 15:32

  am vazut pe la inceputul listei de comentarii un comentariu :”cine a scris cartea”.pentru cei care se intreaba , ”cartea” este biblia.
  pentru mai multe informatii, accesati JW.org 🙂 ➡

  • M&Ms a comentat: 16/06/2017 ora 01:06

   Omule informatii pe JW.org nu pot lua oamenii pentru ca nu sunt corecte.cu totii stim ca Martorii lui Iehova au disturtionat grav adevarul Biblic adaugand,modificand versete din Biblie.Cartea lui Daniel o gasiti in Biblie ,recomand varianta Conilescu .

   • unu` a comentat: 10/09/2017 ora 22:24

    M&M, din pacate asa e.. O intreaga comunitate de oameni care lucreaza din greu, merg din usa in usa ca poate poate o sa fie mantuiti. Imi pare rau ca atat de multi sunt privati de harul atat de minunat, de mantuirea oferita ca dar de Domnul prin pocainta si credinta in Domnul Isus. Cuvantul “har” inseamna dar nemeritat si asta este mantuirea.

 3. violet a comentat: 27/04/2015 ora 01:12

  costumele actorilor sunt prea sofisticate pentru acele vremuri. Nu reflecta realitatea…. Se asemenea mai sunt si alte mici scapari, cum ar fi folosirea lumanarilor…

 4. Dionysus a comentat: 14/03/2015 ora 13:38

  Be tooon filmu! Cine a scris cartea? Tare misto-s filmele astea cu oameni care au trait inainte de anul zero. Chiar este unul care se numeste Year One si e misto. Dar asta e si mai misto. Serios. Pe bune. Fara misto. Apropo… Pocaiti-va bai fratilor, ca va ia dracu! Pace!

  • gta a comentat: 16/06/2017 ora 22:29

   este povestea din biblie

 5. ser a comentat: 31/01/2015 ora 00:05

  un film superb..flacara credintei sa arda continuu in sufletele noastre.
  un film deosebit
  vizionare placuta tuturor

 6. beilic titus a comentat: 17/01/2015 ora 02:51

  foare fain ceea ce inseamna sa existe Domnul Dumnezeu

 7. Alin a comentat: 19/12/2014 ora 01:52

  Uneori un film despre adevar ,are mai multe invataturi decit unul inspirat din basme,sa nu uitam ca basmele sunt in domeniul irealulului,cit priveste Adevarul,de acesta avem nevoie in viata de zi cu zii,daca nu ne pocaim cu adevarat,traim doar un basm,daca ne pocaim,traim in adevar,si ne bucuram de binecuvintarile Lui Dumnezeu pregatite pt noi….deci sa cugetam,si fiecare sa isi raspunda,lui insusi,dace viata lui e basm,sau adevar!

 8. dragos a comentat: 06/03/2014 ora 16:25

  Nu va suparati ca va spun, dar comentariul lui Irinel n-are ce cauta aici. Am ajuns sa ne pocaim pe un site de recreere? Nu-i suficient ca toata Romania e plina de bigoti inculti, care nu stiu sa faca diferenta intre Pasti si Craciun?
  Lasa-ti popii si religia si puneti mana la munca, daca vreti sa va mearga bine!

 9. Andrei a comentat: 20/02/2014 ora 16:13

  Frumos filmul

 10. Irinel a comentat: 16/02/2014 ora 18:05

  1. “In anul dintai al lui Darius, fiul lui Ahasveros, din neamul mezilor, care ajunsese imparat peste imparatia haldeilor,
  2. in anul dintai al domniei lui, eu, Daniel, am vazut din carti ca trebuiau sa treaca saptezeci de ani pentru daramaturile Ierusalimului, dupa numarul anilor despre care vorbise Domnul catre prorocul Ieremia.
  3. Si mi-am intors fata spre Domnul Dumnezeu ca sa-L caut cu rugaciune si cereri, postind in sac si cenusa.
  4. M-am rugat Domnului Dumnezeului meu si I-am facut urmatoarea marturisire: “Doamne Dumnezeule mare si infricosat, Tu, care tii legamantul si dai indurare celor ce Te iubesc si pazesc poruncile Tale!
  5. Noi am pacatuit, am savarsit nelegiuire, am fost rai si indaratnici, ne-am abatut de la poruncile si oranduirile Tale.
  6. N-am ascultat pe robii Tai prorocii, care au vorbit in Numele Tau imparatilor nostri, capeteniilor noastre, parintilor nostri si catre tot poporul tarii.
  7. Tu, Doamne, esti drept, iar noua ni se cuvine astazi sa ni se umple fata de rusine, noua, tuturor oamenilor lui Iuda, locuitorilor Ierusalimului si intregului Israel, fie ei aproape, fie departe, in toate tarile in care i-ai izgonit, din pricina faradelegilor de care s-au facut vinovati fata de Tine!
  8. Doamne, noua ni se cuvine sa ni se umple fata de rusine, da, noua, imparatilor nostri, capeteniilor noastre si parintilor nostri, pentru ca am pacatuit impotriva Ta!
  9. La Domnul Dumnezeul nostru insa este indurarea si iertarea, caci impotriva Lui ne-am razvratit!
  10. N-am ascultat glasul Domnului Dumnezeului nostru, ca sa urmam legile Lui pe care ni le pusese inainte prin robii Sai prorocii;
  11. ci tot Israelul a calcat Legea Ta si s-a abatut astfel ca sa n-asculte de glasul Tau. De aceea ne-au si lovit blestemele si juramintele scrise in Legea lui Moise, robul lui Dumnezeu, pentru ca am pacatuit impotriva lui Dumnezeu.
  12. El a implinit astfel cuvintele pe care le rostise impotriva noastra si impotriva capeteniilor noastre care ne-au carmuit si a adus peste noi o mare nenorocire, asa cum niciodata si nicaieri sub cer nu s-a mai intamplat o nenorocire ca aceea care a venit acum asupra Ierusalimului.
  13. Dupa cum este scris in Legea lui Moise, toata nenorocirea aceasta a venit peste noi; si noi n-am rugat pe Domnul Dumnezeul nostru, nu ne-am intors de la nelegiuirile noastre si n-am luat aminte la adevarul Tau.
  14. De aceea, si Domnul a ingrijit ca nenorocirea aceasta sa vina peste noi; caci Domnul Dumnezeul nostru este drept in toate lucrurile pe care le-a facut, dar noi n-am ascultat glasul Lui.
  15. Si acum, Doamne Dumnezeul nostru, Tu, care ai scos pe poporul Tau din tara Egiptului prin mana Ta cea puternica si Ti-ai facut un Nume asa cum este si astazi: noi am pacatuit, am savarsit nelegiuire.
  16. Dar, Doamne, dupa toata indurarea Ta, abate mania si urgia Ta de la cetatea Ta, Ierusalimul, de la muntele Tau cel sfant; caci din pricina pacatelor noastre si din pricina nelegiuirilor parintilor nostri este Ierusalimul si poporul Tau de ocara tuturor celor ce ne inconjoara.
  17. Asculta, dar, acum, Dumnezeul nostru, rugaciunea si cererile robului Tau si, pentru dragostea Domnului, fa sa straluceasca fata Ta peste Sfantul Tau Locas pustiit!
  18. Pleaca urechea, Dumnezeule, si asculta! Deschide ochii si priveste la daramaturile noastre si la cetatea peste care este chemat Numele Tau! Caci nu pentru neprihanirea noastra Iti aducem noi cererile noastre, ci pentru indurarile Tale cele mari.
  19. Asculta, Doamne! Iarta, Doamne! Ia aminte, Doamne! Lucreaza si nu zabovi, din dragoste pentru Tine, Dumnezeul meu! Caci Numele Tau este chemat peste cetatea Ta si peste poporul Tau!”
  20. Pe cand inca vorbeam eu, ma rugam, imi marturiseam pacatul meu si pacatul poporului meu, Israel, si imi aduceam cererile inaintea Domnului Dumnezeului meu, pentru muntele cel sfant al Dumnezeului meu;

 11. Liliana a comentat: 27/01/2014 ora 19:26

  Un film EXTRAORDINAR! iL RECOMAND DIN TOATA INIMA!!!!Merita vazut pentru ca ai multe de invatat!!!!! Rar mai vezi un film atat de bun! Laudat fie Numele Domnului in vecii vecilor AMIN!

 12. Mihaela a comentat: 16/01/2014 ora 20:02

  Este un film care cu siguranta aduce binecuvantare in viata celor ce aplica invataturile din acest film.Cu siguranta avem un Dumnezeu minunat si mare,slavit fie numele Lui .Amin

 13. ita a comentat: 13/01/2014 ora 00:39

  multumesc mult pt film la cine la pus!!!!super ¨!!! daca ar mai fii filme asa adevarate….. 🙂

 14. adi a comentat: 28/12/2013 ora 14:44

  mai rar asa ceva…merita fiecare minut …super tare filmul…recomand tuturor cu cea mai mare placere

 15. Freedom a comentat: 30/10/2013 ora 11:36

  Film de nota10 .”Cartea”este si mai minunata. ❗

 16. IMP3RIUS a comentat: 30/10/2013 ora 03:07

  Foarte bine realizat o poveste nemaipomenita si una de unde poti invata
  Ms FilmeHD :fhd:

 17. Catalin a comentat: 30/10/2013 ora 01:37

  Foarte frumos si ionut poveste pentru cei mici ? Poveste adevarata scrisa in Biblie

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *