Vizioneaza filme online

The Boys From Brazil (1978) – Filme online gratis

Filmul online gratis The Boys From Brazil este produs in anul 1978, de productie USA

Mai multi barbati mor in conditii suspecte, fara sa para a avea legatura unii cu altii. Un vanator de nazisti batran, Ezra Lieberman, chemat in investigatie cand indiciile pareau sa indrepte spre un complot neo-fascist, ajunge cu investigatia in Paraguay. Aici il gaseste pe un doctor de la Auschwitz, construit pe modelul legendarului Joseph Mengele. Lieberman descopera ca toti cei ucisi au fost tatii unor copii identici- acesta a fost rezultatul unui experiment de clonare, care avea ca scop crearea unui rase intregi de indivizi asemanatori lui Adolf Hitler.

Regia filmului online gratis subtitrat:Franklin J. Schaffner

In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana “The Boys From Brazil” ii regasim pe:

  • Gregory Peck in rolul Dr. Josef Mengele

Durata filmului The Boys From Brazil online gratis: 129 minute

Va dorim vizionare placuta pe filmehd.net – filme online gratis!

Asteptam parerile voastre despre acest film online gratis subtitrat in limba romana prin intermediul campului de comentarii de sub playerul filmului si nu uitati sa va inscrieti la adresa de email in campul special din partea dreapta a site-ului pentru a primi ultimile noutati in materie de filme online gratis pe filmehd.net.

Tags: , , , , , , ,

Sistemul automat antispam s-ar putea sa nu publice unele comentarii.Ne cerem scuze daca se va intampla!

One Response to The Boys From Brazil (1978) – Filme online gratis

  1. misu a comentat: 19/08/2012 ora 18:27

    Film f bun, iar Laurence Olivier si Gregory Peck dau proba valorii exceptionale a lor ca actori.Laurence il joaca pe SImon WIesenthal-vanatorul de nazisti, evreu polonez stabilit in Viena dupa razboi.Vorbeste cu accent german, nici nu zici ca e englez sadea.Iar Peck e cel mai Mengele din cati pot fi.
    Filmul e facut in 1978.Mengele a murit in 1979 in Brazilia, innecat in lac dupa un infarct…posibil ca evreii aflasera unde e si au incercat sa-l captureze.N-au reusit si l-au omorat.

Lasati un comentariu

Emailul nu va fi publicat. Campurile obligatorii sunt marcate cu *